Челић

Полиција спријечила трагедију: Пријетио да ће укућане разнијети бомбом

  • Извор: Агенције
  • 15.07.2024. 15:55

Полицијски службеници у Челићу јуче су спријечили породичну трагедију, а 40-годишњи мушкарац који је пријетио да ће укућане разнијети бомбом је ухапшен.

Наиме, службеници Полицијске станице Челић су јуче поступајући по пријави насиља у породици, изласком на мјесто догађаја у породичној кући затекли пријављену особу М.Ч.(40). Он је, према полицијским наводима, у рукама држао ручну бомбу те је постојала потенцијална опасност повређивања свих укућана.

"Интервенцијом полицијских службеника ручна бомба је одузета, а мушкарац је ухапшен и приведено у службене просторије ПС Челић. О догађају је обавијештен кантонални тужилац, а потребне мјере и радње подузели су полицијски службеници Полицијске станице Челић и Одјељења криминалистичке полиције Полицијске станице Челић", навели су из Управе полиције МУП-а ТК.

Извршеним претресом у наведеној породичној кући пронађени су и привремено одузети аутоматска пушка, ваздушна пушка, више комада муниције различитог калибра те одређена количина биљне и прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу.

М.Ч. је, након криминалистичке обраде, уз извјештај, данас предат Кантоналном тужилаштву на даље поступање због постојања основа сумње да је починио кривично дјело насиље у породици и недозвољено држање оружја или експлозивних материја.


(Фото: МУП ТК)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?