Detalji stravične nesreće

Pijani vozač (17) pobjegao sa lica mjesta, djevojka preminula od posljedica povreda!

  • 15.07.2024. 16:09

Juče ujutru na putu Knjaževac - Pirot, dogodila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj je teške povrede zadobila N.R. iz Knjaževca (23), koja je, nažalost, na putu do Zdravstvenog centra Knjaževac preminula.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, policija u Knjaževcu će podnijeti krivičnu prijavu protiv vozača "pežoa" (17) iz okoline ovog mjesta, zbog sumnje da je izvršio krivična djela teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi. 

Takođe, policija će podnijeti krivičnu prijavu i protiv vozača "forda" (21), zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Policija spriječila tragediju: Prijetio da će ukućane raznijeti bombom

Policija spriječila tragediju: Prijetio da će ukućane raznijeti bombom

- U saobraćajnoj nezgodi su učestvovala dva vozila i to vozilo marke „Pežo 206“ kojim je upravljao mal. M.T. iz Štipine (17), sa probnom vozačkom dozvolom i pod uticajem alkohola od 1,16 promila, u kom vozilu se na mjestu suvozača nalazila pok. N. R. i isti se kretao iz pravca Knjaževca u pravcu Pirota, koji je napustio lice mjesta, a koji je pronađen u obližnjem školskom dvorištu i vozilo marke „Ford“ kojim je upravljao F. M. iz Knjaževca (21), bez vozačke dozvole, jer mu je ista oduzeta 2023.godine zbog kaznenih poena, pod uticajem alkohola od 1,69 promila, a koji se kretao iz pravca Pirota u pravcu centra Knjaževca, a u tom vozilu se na mjestu suvozača nalazio M.M. iz Knjaževca koji je zbog zadobijenih teških tjelesnih povreda prebačen u KC Niš - piše u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru.

Kako su naveli, do saobraćajne nesreće je najvjerovatnije došlo usljed prelaska oba vozila u njihove lijeve kolovozne trake zbog neprilagođene brzine, pa je po tragovima pronađenim na licu mjesta i oštećenima obja vozila sa desne strane, dat nalog PS Knjaževac da se krivična prijava podnese protiv obojice vozača.

- U konsultacijama sa Glavnim javnim tužiocem Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru obavljen je uviđaj i naložena obdukcija, a dalji rad po predmetu preuzelo je VJT u Zaječaru, koji me je obavijestio da će maloljetni M. T. zbog krivičnog djela teška djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja u sticaju sa krivičnim djelo nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi biti lišen slobode i uz krivičnu prijavu biti doveden VJT u Zaječaru, a prema punoletnom F. M. zbog krivičnog djela teška djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja biće određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati, nakon čega će biti saslušan u VJT u Zaječaru - rekli su iz tužilaštva, a prenosi Kurir.

Starac (90) nožem ubo sina (66)

Starac (90) nožem ubo sina (66)

Podsjećanja radi, policiji je izdat nalog da se punoljetno lice zadrži, a maloljetni M. T. uhapsi, s obzirom na to da prema tragovima na licu mjesta postoje osnovi sumnje da su obojica vozača nepropisnom vožnjom uzrokovala predmetnu saobraćajnu nezgodu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.