Сјеница

Ово је убијена Бајра, снаја је избола након свађе

  • Извор: Курир
  • 29.05.2024. 15:23

Бајра Лакота (66) из села надомак Сјенице, убијена је синоћ након свађе са снајом Л. А. А. (39) која је, како се сумња, избола ножем, а потом крвава побјегла у један хотел у Ужицу гдје је убрзо ухапшена.

Осумњичена је лишена слободе синоћ у једном хотелу у близини аутобуске станице. Свађа између снаје и свекрве кулминирала је наводно, након што је осумњичена кривила жртву да је она узрок развода њеног сина и ње.

Целулоидна хроника о бомбардованој Бањалуци 1944. године

Целулоидна хроника о бомбардованој Бањалуци 1944. године

"Осумњичена Л. А. А. је синоћ након свађе дограбила нож и избола своју свекрву Бајру у породичној кући. Несрећна жена имала је неколико убодних рана по цијелом тијелу. Крви је било на све стране. Бајра је лежала у локви крви, а њена помахнитала снаја онако крвава излетјела је из куће", наводи извор и додаје:

"Бајра је у међувремену подлегла тешким повредама које је задобила од снаје. Л. А. А. је побегла у непознатом правцу, а брзом и ефикасном акцијом полиције осумњичена је ухапшена у ужичком хотелу."

Отац осумњиченог за убиство Данке изашао из затвора и проговорио за медије

Отац осумњиченог за убиство Данке изашао из затвора и проговорио за медије

Истрага је у току и њу води Више јавно тужилаштво у Новом Пазару које ће утврдити све детаља језивог злочина. Иначе, осумњичена је након разлаза од супруга, отишла да живи у Босну и Херцеговину.

"Осумњичена је у Србију дошла неколико дана пре злочина са једном женском особом", подсећа извор.

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: