Крушевац

Ово је отац монструм који је на свиреп начин убио сина

  • Извор: Курир
  • 30.08.2024. 16:48

Јуче је у Крушевцу сахрањен Небојша Ускоковић (50) који је 26. августа немилосрдно убио сина Дејана Фазлију (25) након чега је извршио самоубиство вјешањем у породичном дому.

- У Крушевцу ни ријечи о монструму, убио је сина и наравно да га нико неће жалити. Уништио је живот цијелој породици, а није ни размишљао. Вјероватно је извршио самоубиство након што му је дошло у главу шта је урадио - каже извор за Курир.

Подсјећања ради, нестанак Дејана Фазлије пријавила је 27. августа његова мајка и то дан након сукоба који је избио између њега и његовог оца, а његово тијело пронађено је одмах сутрадан у пријеподневним сатима, у шупи која се налази у дворишту једне куће, а како сазнаје Курир, Дејана је отац избо ножем у предјелу срца.

Суви лед усмрио три мушкарца у викендици?

Суви лед усмрио три мушкарца у викендици?

Како смо раније писали, сукоб између оца и сина датира још одраније, с обзиром на то да је Дејан већ једном одлазио од куће, међутим, недавно се поново вратио на наговор мајке, која је трпјела несносну тортуру.

- Дечко је напустио кућу прије шест мјесеци, покушао је да побјегне из тог пакла. Мајка је остала сама кући са оцем и тражила је од Дејана да се врати, није могла сама да се бори са монструмом. Дејан се вратио, међутим, мајка је отишла убрзо за Аустрију код другог сина, а Дејан је остао сам са оцем и тортура се настављала редовно, све док једном није отишао, након чега су свађе и сукоби били свакодневица - испричала је рођака и додала:

- Дејана је то кобно вече звао на телефон "друг" и позвао га да се нађу, а да је Дејан знао да ће тај "друг" повести и његовог оца, сигурно не би кретао. "Друг" је иначе знао да Дејан и отац нису у добрим односима. Можда тај "друг" није знао да ће га отац убити, али он је намјестио њихов сусрет. Довезао је Дејановог оца на ту локацију, а онда је дошао и Дејан. На камерама се све види, све је снимљено, његов отац излази са задњег сједишта, настаје расправа и ту га је убо директно у срце - испричала је саговорница и објаснила да од тада од наводно блиског "друга" нема ни трага ни гласа.

За Дејана иначе, сви његови познаници, пријатељи и колеге, имали су само ријечи хвале за њега. Сви су га вољели и поштовали, за њега кажу да је био изузетно вриједан и пажљив момак, а да је прерано одрастао због породичних проблема са којима се још као дијете сусретао.

Русима забрањено да раде за Волт у Србији?

Русима забрањено да раде за Волт у Србији?

Сахрана Дејана Фазлије одржаће се сутра, у суботу 31. августа од 14 часова на Новом гробљу у Крушевцу, када ће породица и пријатељи имати прилике да кажу посљедње збогом младом момку.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

    '''Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Филм (Р)

    ' ''Филм (Р)

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.