Kruševac

Ovo je otac monstrum koji je na svirep način ubio sina

  • Izvor: Kurir
  • 30.08.2024. 16:48

Juče je u Kruševcu sahranjen Nebojša Uskoković (50) koji je 26. avgusta nemilosrdno ubio sina Dejana Fazliju (25) nakon čega je izvršio samoubistvo vješanjem u porodičnom domu.

- U Kruševcu ni riječi o monstrumu, ubio je sina i naravno da ga niko neće žaliti. Uništio je život cijeloj porodici, a nije ni razmišljao. Vjerovatno je izvršio samoubistvo nakon što mu je došlo u glavu šta je uradio - kaže izvor za Kurir.

Podsjećanja radi, nestanak Dejana Fazlije prijavila je 27. avgusta njegova majka i to dan nakon sukoba koji je izbio između njega i njegovog oca, a njegovo tijelo pronađeno je odmah sutradan u prijepodnevnim satima, u šupi koja se nalazi u dvorištu jedne kuće, a kako saznaje Kurir, Dejana je otac izbo nožem u predjelu srca.

Suvi led usmrio tri muškarca u vikendici?

Suvi led usmrio tri muškarca u vikendici?

Kako smo ranije pisali, sukob između oca i sina datira još odranije, s obzirom na to da je Dejan već jednom odlazio od kuće, međutim, nedavno se ponovo vratio na nagovor majke, koja je trpjela nesnosnu torturu.

- Dečko je napustio kuću prije šest mjeseci, pokušao je da pobjegne iz tog pakla. Majka je ostala sama kući sa ocem i tražila je od Dejana da se vrati, nije mogla sama da se bori sa monstrumom. Dejan se vratio, međutim, majka je otišla ubrzo za Austriju kod drugog sina, a Dejan je ostao sam sa ocem i tortura se nastavljala redovno, sve dok jednom nije otišao, nakon čega su svađe i sukobi bili svakodnevica - ispričala je rođaka i dodala:

- Dejana je to kobno veče zvao na telefon "drug" i pozvao ga da se nađu, a da je Dejan znao da će taj "drug" povesti i njegovog oca, sigurno ne bi kretao. "Drug" je inače znao da Dejan i otac nisu u dobrim odnosima. Možda taj "drug" nije znao da će ga otac ubiti, ali on je namjestio njihov susret. Dovezao je Dejanovog oca na tu lokaciju, a onda je došao i Dejan. Na kamerama se sve vidi, sve je snimljeno, njegov otac izlazi sa zadnjeg sjedišta, nastaje rasprava i tu ga je ubo direktno u srce - ispričala je sagovornica i objasnila da od tada od navodno bliskog "druga" nema ni traga ni glasa.

Za Dejana inače, svi njegovi poznanici, prijatelji i kolege, imali su samo riječi hvale za njega. Svi su ga voljeli i poštovali, za njega kažu da je bio izuzetno vrijedan i pažljiv momak, a da je prerano odrastao zbog porodičnih problema sa kojima se još kao dijete susretao.

Rusima zabranjeno da rade za Volt u Srbiji?

Rusima zabranjeno da rade za Volt u Srbiji?

Sahrana Dejana Fazlije održaće se sutra, u subotu 31. avgusta od 14 časova na Novom groblju u Kruševcu, kada će porodica i prijatelji imati prilike da kažu posljednje zbogom mladom momku.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:00 Serija: Ko te šiša (12+) (R)

    '''Serija: Ko te šiša (12+) (R)

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Film (R)

    ' ''Film (R)

  • 16:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.