Далмација

Отац и син брутално претукли човјека због паркинга

  • Извор: Агенције
  • 06.08.2024. 21:55

Полицијска управа сплитско-далматинска саопштила је да су након криминалистичког истраживања у притвор предали 78-годишњака и његовог 45-годишњег сина због сумње да су у понедјељак око подне у Мурвици на Брачу због несугласица око паркирања и кориштења пута напали 58-годишњака.

Сина сумњиче да га је више пута ударио металном шипком, док га је отац оштрим предметом – шрафцигером окрзнуо по абдомену.

Пријављени су за тешку тјелесну повреду, а полиција их је предала у притвор јер су, како наводе, раније евидентирани као починиоци кривичних дјела и прекршаја с елементима насиља.

Шта кажу возачи за најављено слање казни за прекршаје снимљене надзорним камерама

Шта кажу возачи за најављено слање казни за прекршаје снимљене надзорним камерама

Нападнути Борис Кашљевић каже да већ дуже има проблема с осумњиченима, оцем и сином Смиљенком и Пјерином Павишићем и да ово није први догађај ради којег је у Мурвицу долазила полиција, преноси "Далматински портал".

"Прије двије године стари Павишић ми је пријетио ножем и оштетио аутомобил. Јуче су ме прво вербално напали када сам супругу и сина довезао на плажу. Отишао сам послије у месара и испред моје куће ме напао млађи Павишић. Пришао ми је с леђа и попрскао ме спрејем. Све ми је утрнуло. Онда ме почео шакетати, отхрвао сам се некако, дошли су људи, раставили нас", рекао је он.

Шта је болест пољупца - вирус може остати у тијелу цијели живот

Шта је болест пољупца - вирус може остати у тијелу цијели живот

"Касније сам отишао по супругу и сина. Био је старији син са мном. Појавили су се Павишићи, Пјерино са шипком и стари Смиљенко с шарафцигером . Било је ту још људи. Пјерино ме свом снагом ударио шипком, а и стари ме послије дохватио. Крвавог су ме пребацили најприје у болницу у Супетар, а потом глисером у КБЦ Сплит. Језиво је ово. Терор у малом мјесту, не знам шта ће се догодити идући пут када их сретнем", рекао је Борис Кашљевић, који је добио четири шава на глави и гипс на руци.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: