Милош Илић

Огласио се отац мале Данке након хапшења у Бору због пријетњи

  • Извор: Курир
  • 11.10.2024. 15:09

Након вијести да су на територији Бора ухапшена двојица мушкараца због сумње да су упућивали пријетње породици двогодишње Данке Илић, огласио се Милош, отац дјевојчице, и рекао да је упознат са тим.

Међутим, како каже, двојицу суграђана полицији није пријавио нико из породице Илић.

"Чуо сам да су нам пријетили путем друштвених мрежа, односно у лајв укључењима на ТикТоку говорили су свакакве глупости, пријетили мени и мојој породици, спомињући и нашу Данку“, рекао је Милош.

Бачена бомба на кућу у Сарајеву

Бачена бомба на кућу у Сарајеву

Милош је открио да не стоји он иза пријаве полицији.

"Што се мене тиче, њих двојица су сами себе пријавили полицији. Тај снимак је дошао до надлежних, ја нисам ни морао да реагујем, а и немам потребе за тим, не желим да се бавим тиме уопште, јер је ријеч о правим глупостима“, закључио је Милош, преноси Курир.

Подсјећања ради, Боранин Д.С. ухапшен је 9. октобра због покушаја изазивања панике и нереда путем друштвених мрежа, а поред њега ухапшена је још једна особа која је преко исте платформе упућивала директне пријетње родитељима мале Данке Илић.

Мушкарац ухапшен због пријетњи родитељима Данке Илић

Мушкарац ухапшен због пријетњи родитељима Данке Илић

Случај води Основно јавно тужилаштво у Бору.

Подсјетимо, Данка Илић убијена је, како се сумња, 26. марта у Бањском Пољу, гдје је дошла са својом мајком у њену стару кућу. Због сумње да су дјевојчицу убили, на оптужници Вишег јавног тужилаштва у Зајечару нашли су се Дејан Драгијевић (50) и Срђан Јанковић (50), радници ЈКП "Водовод". Како тужилаштво сматра, њих двојица су кобног дана службеним колима ударили Данку, која је сама изашла из дворишта на улицу, а онда ју је оптужени Драгијевић унио у возило и задавио.

"У овом случају остала је једна мистерија. Наиме, тијело дјевојчице до данашњег дана није пронађено. Тужилаштво сматра да је тијело, неутврђеног дана, на непознату локацију премјестио Радослав Драгијевић, отац Дејана Драгијевића, који се и сам налази на оптужници“, подсјећа извор.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Енерго клуб

    Гдје на једном мјесту добити информације из енергетике, како глобалне, а тако и домаће? Наш нови формат ‘Енерго клуб’ пружиће вам релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.