Miloš Ilić

Oglasio se otac male Danke nakon hapšenja u Boru zbog prijetnji

  • Izvor: Kurir
  • 11.10.2024. 15:09

Nakon vijesti da su na teritoriji Bora uhapšena dvojica muškaraca zbog sumnje da su upućivali prijetnje porodici dvogodišnje Danke Ilić, oglasio se Miloš, otac djevojčice, i rekao da je upoznat sa tim.

Međutim, kako kaže, dvojicu sugrađana policiji nije prijavio niko iz porodice Ilić.

"Čuo sam da su nam prijetili putem društvenih mreža, odnosno u lajv uključenjima na TikToku govorili su svakakve gluposti, prijetili meni i mojoj porodici, spominjući i našu Danku“, rekao je Miloš.

Bačena bomba na kuću u Sarajevu

Bačena bomba na kuću u Sarajevu

Miloš je otkrio da ne stoji on iza prijave policiji.

"Što se mene tiče, njih dvojica su sami sebe prijavili policiji. Taj snimak je došao do nadležnih, ja nisam ni morao da reagujem, a i nemam potrebe za tim, ne želim da se bavim time uopšte, jer je riječ o pravim glupostima“, zaključio je Miloš, prenosi Kurir.

Podsjećanja radi, Boranin D.S. uhapšen je 9. oktobra zbog pokušaja izazivanja panike i nereda putem društvenih mreža, a pored njega uhapšena je još jedna osoba koja je preko iste platforme upućivala direktne prijetnje roditeljima male Danke Ilić.

Muškarac uhapšen zbog prijetnji roditeljima Danke Ilić

Muškarac uhapšen zbog prijetnji roditeljima Danke Ilić

Slučaj vodi Osnovno javno tužilaštvo u Boru.

Podsjetimo, Danka Ilić ubijena je, kako se sumnja, 26. marta u Banjskom Polju, gdje je došla sa svojom majkom u njenu staru kuću. Zbog sumnje da su djevojčicu ubili, na optužnici Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru našli su se Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50), radnici JKP "Vodovod". Kako tužilaštvo smatra, njih dvojica su kobnog dana službenim kolima udarili Danku, koja je sama izašla iz dvorišta na ulicu, a onda ju je optuženi Dragijević unio u vozilo i zadavio.

"U ovom slučaju ostala je jedna misterija. Naime, tijelo djevojčice do današnjeg dana nije pronađeno. Tužilaštvo smatra da je tijelo, neutvrđenog dana, na nepoznatu lokaciju premjestio Radoslav Dragijević, otac Dejana Dragijevića, koji se i sam nalazi na optužnici“, podsjeća izvor.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еnergo klub

    Gdje na jednom mjestu dobiti informacije iz energetike, kako globalne, a tako i domaće? Naš novi format ‘Еnergo klub’ pružiće vam relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.