Земун

Огласила се мајка мушкарца (35) који је пријетио њој и супрузи да ће направити већи масакр него у ''Рибникару''

  • 12.09.2024. 21:25

Син ми је послао поруку да ће направити масакр већи него у "Рибникару" и одмах сам због тога отишла у полицију и пријавила га превентивно, јер не знам шта му је било у глави па је то написао, прича Стојадинка Поповић, чији је син Богдан (35) ухапшен због насиља у породици над њом и његовом ванбрачном супругом.

Репортери Блица затекли су Стојадинку у њеном породичном дому у Земуну. Одмах на почетку разговора она је тврдила да је син није претукао, али да је дошло до вербалног сукоба између њих. Потврдила је и да јој је послао поруку у којој пријети масакром. Међутим, она је сина покушала да одбрани ријечима да “он није потенцијални убица”.

– Ми јесмо имали вербални дуел и расправу, ја сам отишла у полицију и пријавила га због поруке коју ми је послао. То сам урадила превентивно, али нисам захтијевала никакве санкције против њега, јер не знам шта му је било у глави па је то написао – каже она.

Шта је дадиља дјечака убице из ''Рибникара'' рекла на суду?

Шта је дадиља дјечака убице из ''Рибникара'' рекла на суду?

Како тврди, њен син је био у алкохолисаном стању.

– Није истина да ми је раније сломио руку. Отимали смо се око телефона, па ми је случајно сломио, није намјерно – тврди она.

“То раде само слабићи”

Према њеним ријечима поруке у којима је пријетио постоје на њеном телефону.

– Шта је хтио са тим порукама ја не знам, могу да претпоставим. То раде само слабићи. Он има алкохоличарску љубомору гдје може да уради свашта. Он јесте кренуо на мене, али сам ја истрчала напоље и нисам му дала времена да ме удари – наводи она.

Подсјетимо, како се наводи у саопштењу Трећег основног јавног тужилаштва по чијем налогу је ухапшен осумњичени, њему се на терет стављају два кривична дјела Насиље у породици на штету своје мајке и ванбрачне супруге.

Окривљеном се ставља на терет да је 10. септембра под дејством 2,34 промила алкохола, након вербалне расправе применио физичко насиље према мајци, упутио јој увреде и послао јој поруке у којима је пријетио да ће напасти на њен живот, као и да ће направити масакр већи него у ОШ “Владислав Рибникар”, након чега је побјегао из куће, а потом својој ванбрачној супрузи слао поруке исте садржине као мајци.

И раније осуђиван због насиља

На саслушају у тужилаштву окривљени је негирао извршење кривичних дјела, а имајући у виду да постоје околности да ће боравком на слободи ометати поступак утицањем на оштећене, као и да ће поновити кривично дјело, с обзиром на његову ранију осуђиваности на кривична дјела са елементима насиља и чињеницу да су према окривљеном раније изрицане хитне мере на основу Закону о спречавању насиља у породици, Треће основно јавно тужилаштво у Београду је поднијело Трећем основном суду у Београду приједлог да према окривљеном одреди притвор у трајању до 30 дана.

Аутом ударио жену код тржног центра у Бањалуци

Аутом ударио жену код тржног центра у Бањалуци

Јавни тужилац ће, у даљем току кривичног поступак, испитати оштећене, донијети наредбу за психијатријско вјештачење окривљеног ради утврђивања његове урачунљивости у време извршења кривичног дјела и предузети све друге потребне истражне радње, након чега ће донијети одлуку засновану на закону. 


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: