Zemun

Oglasila se majka muškarca (35) koji je prijetio njoj i supruzi da će napraviti veći masakr nego u ''Ribnikaru''

  • 12.09.2024. 21:25

Sin mi je poslao poruku da će napraviti masakr veći nego u "Ribnikaru" i odmah sam zbog toga otišla u policiju i prijavila ga preventivno, jer ne znam šta mu je bilo u glavi pa je to napisao, priča Stojadinka Popović, čiji je sin Bogdan (35) uhapšen zbog nasilja u porodici nad njom i njegovom vanbračnom suprugom.

Reporteri Blica zatekli su Stojadinku u njenom porodičnom domu u Zemunu. Odmah na početku razgovora ona je tvrdila da je sin nije pretukao, ali da je došlo do verbalnog sukoba između njih. Potvrdila je i da joj je poslao poruku u kojoj prijeti masakrom. Međutim, ona je sina pokušala da odbrani riječima da “on nije potencijalni ubica”.

– Mi jesmo imali verbalni duel i raspravu, ja sam otišla u policiju i prijavila ga zbog poruke koju mi je poslao. To sam uradila preventivno, ali nisam zahtijevala nikakve sankcije protiv njega, jer ne znam šta mu je bilo u glavi pa je to napisao – kaže ona.

Šta je dadilja dječaka ubice iz ''Ribnikara'' rekla na sudu?

Šta je dadilja dječaka ubice iz ''Ribnikara'' rekla na sudu?

Kako tvrdi, njen sin je bio u alkoholisanom stanju.

– Nije istina da mi je ranije slomio ruku. Otimali smo se oko telefona, pa mi je slučajno slomio, nije namjerno – tvrdi ona.

“To rade samo slabići”

Prema njenim riječima poruke u kojima je prijetio postoje na njenom telefonu.

– Šta je htio sa tim porukama ja ne znam, mogu da pretpostavim. To rade samo slabići. On ima alkoholičarsku ljubomoru gdje može da uradi svašta. On jeste krenuo na mene, ali sam ja istrčala napolje i nisam mu dala vremena da me udari – navodi ona.

Podsjetimo, kako se navodi u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva po čijem nalogu je uhapšen osumnjičeni, njemu se na teret stavljaju dva krivična djela Nasilje u porodici na štetu svoje majke i vanbračne supruge.

Okrivljenom se stavlja na teret da je 10. septembra pod dejstvom 2,34 promila alkohola, nakon verbalne rasprave primenio fizičko nasilje prema majci, uputio joj uvrede i poslao joj poruke u kojima je prijetio da će napasti na njen život, kao i da će napraviti masakr veći nego u OŠ “Vladislav Ribnikar”, nakon čega je pobjegao iz kuće, a potom svojoj vanbračnoj supruzi slao poruke iste sadržine kao majci.

I ranije osuđivan zbog nasilja

Na saslušaju u tužilaštvu okrivljeni je negirao izvršenje krivičnih djela, a imajući u vidu da postoje okolnosti da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na oštećene, kao i da će ponoviti krivično djelo, s obzirom na njegovu raniju osuđivanosti na krivična djela sa elementima nasilja i činjenicu da su prema okrivljenom ranije izricane hitne mere na osnovu Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnijelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu prijedlog da prema okrivljenom odredi pritvor u trajanju do 30 dana.

Autom udario ženu kod tržnog centra u Banjaluci

Autom udario ženu kod tržnog centra u Banjaluci

Javni tužilac će, u daljem toku krivičnog postupak, ispitati oštećene, donijeti naredbu za psihijatrijsko vještačenje okrivljenog radi utvrđivanja njegove uračunljivosti u vreme izvršenja krivičnog djela i preduzeti sve druge potrebne istražne radnje, nakon čega će donijeti odluku zasnovanu na zakonu. 


Pratite nas i putem Vibera