Мала Плана

Од силине ударца одлетио на багер - Погинуо још један бајкер

  • Извор: Курир
  • 08.08.2024. 14:21

Бајкер Иван Јовановић (20) из мјеста Мала Плана код Смедеревске Паланке погинуо је у језивом удесу прије седам дана када се сударио са аутомобилом марке бмв који је возила дјевојка (24) из Новог Сада.

Несрећа се догодила 31. јула, пола сата иза поноћи, након што се мотоциклиста враћао из Михајловца ка Смедеревској Паланци.

- Дјевојка која је управљала возилом марке бмв кретала се из правца села Влашки До и није уступила првенство пролаза мотоциклисти и тада је дошло до језивог судара. Ауто се закуцало бочно у мотор, а младић је од силине ударца одлетио са двоточкаша - каже добро обавијештен извор и додаје:

- Наводно, тијелом је ударио у багер, који је био паркиран поред пута. Сумња се да је бајкер возио неприлагођеном брзином и да је и она допринијела несрећи.

Подлетио под трактор, сцена је била језива: Ово је Никола који је погинуо у тешкој несрећи

Подлетио под трактор, сцена је била језива: Ово је Никола који је погинуо у тешкој несрећи

Како наводи Куриров извор, након несреће дјевојка која је била за воланом бмв приведена је и одређено јој је задржавање до 48 сати. Након тога саслушана је у надлежном Основном јавном тужилаштву у Великој Плани и терети се за кривично дјело тешко дјело против безбједности у саобраћају.

- Након удеса на путу су били разбацани дијелови мотора, а наводно, казаљка на мотору је стала на 180 километара на час - каже извор и додаје да се несрећа догодила на новом путу чији је асфалт замијењен прије пола године.

Пчелар ставио иконе у кошнице, када их је отворио остао је у шоку

Пчелар ставио иконе у кошнице, када их је отворио остао је у шоку

- Иван је, како наводе комшије, неколико минута прије несреће оставио дјевојку код куће и упутио се својој. Нажалост, на путу до куће дошло је судара. Његови најмилији опраштају се данима од њега на друштвеним мрежама уз потресне поруке.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.