Mala Plana

Od siline udarca odletio na bager - Poginuo još jedan bajker

  • Izvor: Kurir
  • 08.08.2024. 14:21

Bajker Ivan Jovanović (20) iz mjesta Mala Plana kod Smederevske Palanke poginuo je u jezivom udesu prije sedam dana kada se sudario sa automobilom marke bmv koji je vozila djevojka (24) iz Novog Sada.

Nesreća se dogodila 31. jula, pola sata iza ponoći, nakon što se motociklista vraćao iz Mihajlovca ka Smederevskoj Palanci.

- Djevojka koja je upravljala vozilom marke bmv kretala se iz pravca sela Vlaški Do i nije ustupila prvenstvo prolaza motociklisti i tada je došlo do jezivog sudara. Auto se zakucalo bočno u motor, a mladić je od siline udarca odletio sa dvotočkaša - kaže dobro obaviješten izvor i dodaje:

- Navodno, tijelom je udario u bager, koji je bio parkiran pored puta. Sumnja se da je bajker vozio neprilagođenom brzinom i da je i ona doprinijela nesreći.

Podletio pod traktor, scena je bila jeziva: Ovo je Nikola koji je poginuo u teškoj nesreći

Podletio pod traktor, scena je bila jeziva: Ovo je Nikola koji je poginuo u teškoj nesreći

Kako navodi Kurirov izvor, nakon nesreće djevojka koja je bila za volanom bmv privedena je i određeno joj je zadržavanje do 48 sati. Nakon toga saslušana je u nadležnom Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani i tereti se za krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti u saobraćaju.

- Nakon udesa na putu su bili razbacani dijelovi motora, a navodno, kazaljka na motoru je stala na 180 kilometara na čas - kaže izvor i dodaje da se nesreća dogodila na novom putu čiji je asfalt zamijenjen prije pola godine.

Pčelar stavio ikone u košnice, kada ih je otvorio ostao je u šoku

Pčelar stavio ikone u košnice, kada ih je otvorio ostao je u šoku

- Ivan je, kako navode komšije, nekoliko minuta prije nesreće ostavio djevojku kod kuće i uputio se svojoj. Nažalost, na putu do kuće došlo je sudara. Njegovi najmiliji opraštaju se danima od njega na društvenim mrežama uz potresne poruke.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.