Бадовница

Подлетио под трактор, сцена је била језива: Ово је Никола који је погинуо у тешкој несрећи

  • Извор: Курир
  • 07.08.2024. 11:58

Никола Буцало (28) из Бадовинца погинуо је јуче у стравичној саобраћајној несрећи у месту Клење код Богратића, када се мотором закуцао у трактор са приколицом.

Несрећа се, подсјетимо, догодила јуче око 19 сати на магистралном путу Бадовинци-Клење.

- Мотоциклиста је неколико тренутака прије језиве несреће стао како би пропустио неколико возила из супротног смјера, јер је хтио да скрене са главног пута. Када је скренуо, при веома малој брзини у тим условима налетио је директно на трактор. Несрећа се догодила у непрегледној и веома оштрој кривини и мотоциклисти није било спаса - наводе саговорници Курира и додају:

- Подлетио је под трактор. Сцена је била језива. Дијелови мотора били су разбацани по путу, а очевици су покушали да помогну несрећном младићу.

Како су навели, Никола Буцало на себи је имао прописану бајкерску опрему, као и кацигу на главу, али нажалост ни то му није помогло.

- Увиђај је трајао сатима, а екипа Хитне помоћи само је могла да констатује смрт бајкера. Возач трактора, наводно, ишао је више од дозвољене брзине за ту машину на путу. Такође, није био ни осветљен - наводе саговорници и додају:

- Тракториста је био узнемирен након несреће и остао је да сачека полицију. Убрзо су се на мјесту несреће окупили мјештани, пријатељи и рођаци погинулог бајкера који нису могли да повјерују да је он настрадао, с обзиром на то да је годинама возио мотор и био веома опрезан бајкер.

Колеге сатима молили полицајку да не почини самоубиство: Љубавни проблеми били мотив?

Колеге сатима молили полицајку да не почини самоубиство: Љубавни проблеми били мотив?

Истрага је у току и она ће утврдити све детаље ове стравичне несреће са смртним исходом.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?