Убо је ножем

Мушкарац који је покушао убити партнерку предат Тужилаштву УСК, познато стање жене

  • Извор: АТВ
  • 31.08.2024. 15:54

Жена која је у петак хитно превезена у Кантоналну болницу, након што ју је партнер покушао убити у стану у Босанској Крупи, стабилна је и изван животне опасности, потврдили су за РТВ УСК из те здравствене установе.

Њен партнер у петак ју је избо у стану у Босанској Крупи. Полицијски службеници стигли су након што су добили дојаву о свађи и галами које су се чуле из стана. Након уласка, припадници полиције затекли су тешко повријеђену жену док је мушкарац потом извршио саморањавање. Обоје су пребачени у Кантоналну болницу гдје је утврђено да је мушкарац задобио лакше повреде.

У Тужилаштво УСК-а данас је приведен Е. С. (33) који је покушао убити невјенчану супругу Ф. Б. (28). Тужилаштво УСК упутиће приједлог Кантоналном суду о одређивању притвора осумњиченом.

Страва у Босанској Крупи: Убо супругу ножем у врат па себе избо по стомаку

Страва у Босанској Крупи: Убо супругу ножем у врат па себе избо по стомаку

Данас се о трагичном догађају у Босанској Крупи, огласило и Тужилаштво УСК.

„Дежурни тужилац је обавјештена од стане Полицијске станице Босанска Крупа да је у улици 501. славне брдске бригаде у стамбеној згради дошло до покушаја фемицида којом приликом је лице Е.С. покушало лишити живота своју супругу Ф.Б. нанијевши јој убодну рану хладним оружјем  ножем у предјелу врата“, рекли су из Тужилаштва.

Осумњичени је потом себи нанио повреду. Даље се наводи да је, одмах по запримању пријаве, дежурни тужилац је изишла на лице мјеста гдје је руководила увиђајним радњама како би се подузеле све радње у циљу прикупљања доказа и расвјетљавања околности под којим је кривично дјело учињено, пише Аваз.

Видео привођења осумњиченог можете погледати на ОВОМ ЛИНКУ.


(Фото: РТВ УСК)

Пратите нас и путем Вибера

  • 17:50 По свијету са Робертом Дацешином

    По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:20 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ' '''Серија: Ко те шиша (12+)

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.