Ubo je nožem

Muškarac koji je pokušao ubiti partnerku predat Tužilaštvu USK, poznato stanje žene

  • Izvor: ATV
  • 31.08.2024. 15:54

Žena koja je u petak hitno prevezena u Kantonalnu bolnicu, nakon što ju je partner pokušao ubiti u stanu u Bosanskoj Krupi, stabilna je i izvan životne opasnosti, potvrdili su za RTV USK iz te zdravstvene ustanove.

Njen partner u petak ju je izbo u stanu u Bosanskoj Krupi. Policijski službenici stigli su nakon što su dobili dojavu o svađi i galami koje su se čule iz stana. Nakon ulaska, pripadnici policije zatekli su teško povrijeđenu ženu dok je muškarac potom izvršio samoranjavanje. Oboje su prebačeni u Kantonalnu bolnicu gdje je utvrđeno da je muškarac zadobio lakše povrede.

U Tužilaštvo USK-a danas je priveden Е. S. (33) koji je pokušao ubiti nevjenčanu suprugu F. B. (28). Tužilaštvo USK uputiće prijedlog Kantonalnom sudu o određivanju pritvora osumnjičenom.

Strava u Bosanskoj Krupi: Ubo suprugu nožem u vrat pa sebe izbo po stomaku

Strava u Bosanskoj Krupi: Ubo suprugu nožem u vrat pa sebe izbo po stomaku

Danas se o tragičnom događaju u Bosanskoj Krupi, oglasilo i Tužilaštvo USK.

„Dežurni tužilac je obavještena od stane Policijske stanice Bosanska Krupa da je u ulici 501. slavne brdske brigade u stambenoj zgradi došlo do pokušaja femicida kojom prilikom je lice Е.S. pokušalo lišiti života svoju suprugu F.B. nanijevši joj ubodnu ranu hladnim oružjem  nožem u predjelu vrata“, rekli su iz Tužilaštva.

Osumnjičeni je potom sebi nanio povredu. Dalje se navodi da je, odmah po zaprimanju prijave, dežurni tužilac je izišla na lice mjesta gdje je rukovodila uviđajnim radnjama kako bi se poduzele sve radnje u cilju prikupljanja dokaza i rasvjetljavanja okolnosti pod kojim je krivično djelo učinjeno, piše Avaz.

Video privođenja osumnjičenog možete pogledati na OVOM LINKU.


(Foto: RTV USK)

Pratite nas i putem Vibera

  • 17:00 Serija: Preko Atlantika (12+) (R)

    ''Serija: Preko Atlantika (12+) (R)

  • 17:50 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:20 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ' '''Serija: Ko te šiša (12+)