Покушај убиства

Страва у Босанској Крупи: Убо супругу ножем у врат па себе избо по стомаку

  • Извор: АТВ
  • 31.08.2024. 12:42

Е.С. (33) осумњичен је да је у Босанској Крупи покушао убити своју супругу Ф.Б. (28) тако што ју је ножем убо у врат, а затим и себе, убодом у стомак.

У вријеме критичног догађаја у стану је било и заједничко шестогодишње дијете Е.С. и Ф.Б., које је предато у надлежност Центра за социјални рад Босанска Крупа.

"Дежурну тужитељицу Кантоналног тужилаштва Унско - санског кантона је Полицијска станица Босанска Крупа обавијестила да је у стамбеној гради у ужем градском центру дошло до покушаја фемицида", навели су из овог тужилаштва.

Повреде на абдомену код осумњиченог је дежурни љекар окарактерисао као лаке.

Непосредно прије овог догађаја, Полицијска станица је запримила анонимну пријаву грађана о насиљу у породици.

Одмах након пријаве је дежурна тужитељка изишла на лице мјеста гд‌је је руководила увиђајем како би се предузеле све неодложне радње у циљу прикупљања доказа и расвјетљавања околности овог случаја.

Осумњичени је по отпуштању из Кантоналне болнице ухапшен те ће бити предат дежурној тужитељки, која ће Кантоналном суду у Бихаћу предложити да му се одреди притвор.

"Према службеним евиденцијама Тужилаштва, осумњичени је раније осуђиван за насилничко понашање и превару, док није било предмета због насиља у породици нити других кривичних д‌јела на штету његове супруге", навели су из Тужилаштва.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ' '''Серија: Ко те шиша (12+)

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Дарк Веб: борба против сајберкриминала, документарни програм

    Дарк Веб: борба против сајберкриминала, документарни програм

  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм