Убиство српског полицајца

Медији: Ухапшени у Бијељини је и сам бјегунац, ово лажно име је користио

  • Извор: Курир
  • 18.07.2024. 19:39

З. Р. (39) који је ухапшен данас у Бијељини због сумње да је осумњиченом за убиство полицајца организовао транспорт од Прешева до Лознице, како "Курир" тврди, код себе је приликом хапшења имао фалсификована документа на име Марко Марковић.

Како неименовани извор поменутог портала открива и З. Р. је бјегунац, за којим се трагало.

"З. Р. је ухапшен 2019. у великој акцији полиције и Јавног тужилаштва за организовани криминал, као припадник криминалне групе од које је заплијењено више од тоне марихуане. Он је осуђен пред Специјалним судом у Београду на осам година затвора, али је побјегао пошто га је суд пустио да се брани са слободе уз јемство и о њему се ништа није знало годинама", открива извор "Курира".

Како је данас саопштено из МУП-а, лисице су у Младеновцу стављене и његовог супрузи И. Р.

Фатон побјегао из затвора па објавио видео прије убиства полицајца: Завршио сам

Фатон побјегао из затвора па објавио видео прије убиства полицајца: Завршио сам

"Сумња се да су њих двоје заједно договорили транспорт осумњиченог Фатона Хајризија који је у бјекству и за њим се трага због сумње да је у Лозници убио полицајца Николу Крсмановића и ранио његовог колегу Вјекослава И", додаје саговорник "Курира".

Подсјетимо, данас је ухапшен и таксиста који је Хајризија, како се сумња, возио из Прешева у Лозницу. Према незваничним информацијама, он је потврдио да је тражио да га вози код Марка Марковића, за ког је рекао да је власник хотела у Бијељини.

"Заправо је ријеч о ухапшеном З. М. код ког су пронађена фалсификована документа на име Марко Марковић", објашњава извор и додаје:

"Фатон Хајризи је већ девет пута бјежао из затвора, посљедњи пут недавно, а служио је казну за убиство од 27 година. Прво убиство, починио је 2000. године са само 15 година. Ријеч је о изузетно опасном човјеку", додаје саговорник "Курира" и наглашава да се потрага за њим наставља.

Рањени полицајац открио детаље крвавог пира Албанца

Рањени полицајац открио детаље крвавог пира Албанца


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Серија: 1993 (16+)

    ''''Серија: 1993 (16+)