Ubistvo srpskog policajca

Mediji: Uhapšeni u Bijeljini je i sam bjegunac, ovo lažno ime je koristio

  • Izvor: Kurir
  • 18.07.2024. 19:39

Z. R. (39) koji je uhapšen danas u Bijeljini zbog sumnje da je osumnjičenom za ubistvo policajca organizovao transport od Preševa do Loznice, kako "Kurir" tvrdi, kod sebe je prilikom hapšenja imao falsifikovana dokumenta na ime Marko Marković.

Kako neimenovani izvor pomenutog portala otkriva i Z. R. je bjegunac, za kojim se tragalo.

"Z. R. je uhapšen 2019. u velikoj akciji policije i Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, kao pripadnik kriminalne grupe od koje je zaplijenjeno više od tone marihuane. On je osuđen pred Specijalnim sudom u Beogradu na osam godina zatvora, ali je pobjegao pošto ga je sud pustio da se brani sa slobode uz jemstvo i o njemu se ništa nije znalo godinama", otkriva izvor "Kurira".

Kako je danas saopšteno iz MUP-a, lisice su u Mladenovcu stavljene i njegovog supruzi I. R.

Faton pobjegao iz zatvora pa objavio video prije ubistva policajca: Završio sam

Faton pobjegao iz zatvora pa objavio video prije ubistva policajca: Završio sam

"Sumnja se da su njih dvoje zajedno dogovorili transport osumnjičenog Fatona Hajrizija koji je u bjekstvu i za njim se traga zbog sumnje da je u Loznici ubio policajca Nikolu Krsmanovića i ranio njegovog kolegu Vjekoslava I", dodaje sagovornik "Kurira".

Podsjetimo, danas je uhapšen i taksista koji je Hajrizija, kako se sumnja, vozio iz Preševa u Loznicu. Prema nezvaničnim informacijama, on je potvrdio da je tražio da ga vozi kod Marka Markovića, za kog je rekao da je vlasnik hotela u Bijeljini.

"Zapravo je riječ o uhapšenom Z. M. kod kog su pronađena falsifikovana dokumenta na ime Marko Marković", objašnjava izvor i dodaje:

"Faton Hajrizi je već devet puta bježao iz zatvora, posljednji put nedavno, a služio je kaznu za ubistvo od 27 godina. Prvo ubistvo, počinio je 2000. godine sa samo 15 godina. Riječ je o izuzetno opasnom čovjeku", dodaje sagovornik "Kurira" i naglašava da se potraga za njim nastavlja.

Ranjeni policajac otkrio detalje krvavog pira Albanca

Ranjeni policajac otkrio detalje krvavog pira Albanca


Pratite nas i putem Vibera

  • 20:50 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:20 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Crna Guja (12+)

    ''Serija: Crna Guja (12+)

  • 23:05 Serija: 1993 (16+)

    ''''Serija: 1993 (16+)