Нови Сад

Језиви резултати обдукције: Откривено како су страдала дјеца пара који је скочио са зграде

  • Извор: Блиц
  • 08.08.2024. 10:14

Једногодишњи и четворогодишњи синови брачног пара Лава и Мартине П. С. који су скоком са солитера заједно извршили самоубиство у Новом Саду 1. марта 2024. године отровани су. Коначни резултати обдукције утврдили су како су тачно два дјечака изгубила живот.

Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду достављени су записници о обдукцијама тијела и о извршеним токсиколошким анализама једногодишњег и четворогодишњег дјечака из Петроварадина.

- На основу резултата је утврђено да су код оба дјетета смрти насилне, да је код једног дјетета наступила усљед акутне депресије виталних функција због прекомјерног узимања лијека дифенихидрамин, а код другог дјетета усљед садејства лијека дифенихидрамин и етил алкохола - речено је из новосадског ВЈТ.

Сектолог објаснио могуће значење симбола на кући у којој су нађена тијела дјеце

Сектолог објаснио могуће значење симбола на кући у којој су нађена тијела дјеце

Како додају, на тијелу једног од дјечака су констатоване повреде које имају особине лаке тјелесне повреде и нису имале утицаја на механизам умирања, док на тијелу другог дјечака није било повреда.

Обистиниле су се стравичне сумње да су за смрт дјеце Лава и Мартине П.С. криви управо они а то су показали дотадашњи резултати истраге која је обухватила токсиколошке налазе обдукције дјеце.

Истрагом је такође утврђено и да у овом злочину није учествовало "треће лице" али да се са сигурношћу не може утврдити да ли су осумњичени заједно отровали дјецу или је то учинио Лав или Мартина.

Родитељи су прије убиства дјеце истраживали како некога да отрују.

До детаља испланирали смрт породице: Отровали дјецу па скочили са солитера

До детаља испланирали смрт породице: Отровали дјецу па скочили са солитера

Све се догодило 1. марта када је млади брачни пар, извршио је самоубиство скоком са зграде на Лиману 2.

Они су ушли у зграду на Булевару цара Лазара 7, попели се на посљедњи спрат, разбили стаклена врата и ушли на кров, а затим заједно скочили у смрт, а према ријечима станара ове вишеспратнице, они нису њихове комшије. Брачни пар је идентификован на основу отисака прстију.

Оовај брачни пар је живио у Петроварадину.

Убрзо потом је откривено да је овај брачни пар, прије него што су извршили самоубиство, убили сопствену дјецу.

Комшије откриле шта је било сумњиво око супружника који су скочили са зграде

Комшије откриле шта је било сумњиво око супружника који су скочили са зграде

Тијела двојице дјечака од једне и три године пронађена су у кући у Петроварадину. Они су прошле недјеље сахрањени заједно са мајком Мартином у Бачком Петровцу док је Лав сахрањен у Београду.

У кући у којој је живио брачни пар са дјецом пронађени су египатски симболи на зидовима. Наводно, симболи су нађени у дневном боравку, а у соби у којој су спавали је био брачни кревет и креветац.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Серија: Црна Гуја (Р) (12+)

    ''Црна Гуја

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица