Нови Сад

Сектолог објаснио могуће значење симбола на кући у којој су нађена тијела дјеце

  • Извор: Телеграф
  • 02.03.2024. 23:28

Након информација да се на зидовима стана у ком је живио млади брачни пар који је синоћ скочио са солитера, а у којем су пронађена беживотна тијела њихове дјеце, налазе симоболи египатске митологије, те да полиција и тужилаштво истражују наводе да су Л.П.С. и М.П.С. били припадници секте, за "Телеграф.рс" огласио се и наш познати сектолог Димитрије Пастуовић.

Како је открио за поменути портал, он сумња да се у овом случају наводно ради о једној врсти сатанизма која је повезана са египатском магијом. 

"Дај Боже да гријешим, али ово је наша будућност, а све захваљујући друштвеним мрежама и платформама на којима многи шире причу о енергијама, космосу, паганским божанствима", прича Пастуовић.

Он додаје и да поштоваоци ових увјерења шире своју пропаганду и тако успијевају и да, најприје, затрују омладину.

"То су злонамјерни људи, шире своје глупости и трују дјецу, попут њих, и то намјерно. Ово је зло", казао је.


Језиви симболи на зидовима куће у којој су пронађена мртва дјеца

Језиви симболи на зидовима куће у којој су пронађена мртва дјеца

Пастуовић је за "https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/3847266-sektolog-za-telegraf-o-mogucem-znacenju-simbola-na-zidovima-kuce-para-iz-novog-sada-daj-boze-da-gresim" напоменуо и да је раније упозоравао на "сатанизам", те да ће оваких случајева бити још у будућности.

"Нажалост, ово је узело маха, а да би се овоме стало на пут мора се донијети закон. Држава, црква, полиција, сви морају да се укључе и да се спроводе казне", закључио је сектолог.

Након што истрага буде завршена, биће познато више детаља о овој трагедији.

Подсјетимо, цртежи загробног живота из египатске митологије пронађени су на зидовима стана у ком је живио млади брачни пар који је у петак скочио са солитера, а у којем су пронађена беживотна тијела њихове дјеце.

Према првим, незваничним информацијама, ова открића навела су полицајце да посумњају да су Л.П.С. и М.П.С. били чланови секте. Тужилаштво у сарадњи са полицијом провјерава ове наводе.

Тијела њихове дјеце, која су пронађена у том стану, послата су на обдукцију, како би се утврдио тачан узрок смрти.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм