Novi Sad

Jezivi rezultati obdukcije: Otkriveno kako su stradala djeca para koji je skočio sa zgrade

  • Izvor: Blic
  • 08.08.2024. 10:14

Jednogodišnji i četvorogodišnji sinovi bračnog para Lava i Martine P. S. koji su skokom sa solitera zajedno izvršili samoubistvo u Novom Sadu 1. marta 2024. godine otrovani su. Konačni rezultati obdukcije utvrdili su kako su tačno dva dječaka izgubila život.

Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu dostavljeni su zapisnici o obdukcijama tijela i o izvršenim toksikološkim analizama jednogodišnjeg i četvorogodišnjeg dječaka iz Petrovaradina.

- Na osnovu rezultata je utvrđeno da su kod oba djeteta smrti nasilne, da je kod jednog djeteta nastupila usljed akutne depresije vitalnih funkcija zbog prekomjernog uzimanja lijeka difenihidramin, a kod drugog djeteta usljed sadejstva lijeka difenihidramin i etil alkohola - rečeno je iz novosadskog VJT.

Sektolog objasnio moguće značenje simbola na kući u kojoj su nađena tijela djece

Sektolog objasnio moguće značenje simbola na kući u kojoj su nađena tijela djece

Kako dodaju, na tijelu jednog od dječaka su konstatovane povrede koje imaju osobine lake tjelesne povrede i nisu imale uticaja na mehanizam umiranja, dok na tijelu drugog dječaka nije bilo povreda.

Obistinile su se stravične sumnje da su za smrt djece Lava i Martine P.S. krivi upravo oni a to su pokazali dotadašnji rezultati istrage koja je obuhvatila toksikološke nalaze obdukcije djece.

Istragom je takođe utvrđeno i da u ovom zločinu nije učestvovalo "treće lice" ali da se sa sigurnošću ne može utvrditi da li su osumnjičeni zajedno otrovali djecu ili je to učinio Lav ili Martina.

Roditelji su prije ubistva djece istraživali kako nekoga da otruju.

Do detalja isplanirali smrt porodice: Otrovali djecu pa skočili sa solitera

Do detalja isplanirali smrt porodice: Otrovali djecu pa skočili sa solitera

Sve se dogodilo 1. marta kada je mladi bračni par, izvršio je samoubistvo skokom sa zgrade na Limanu 2.

Oni su ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na posljednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema riječima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Oovaj bračni par je živio u Petrovaradinu.

Ubrzo potom je otkriveno da je ovaj bračni par, prije nego što su izvršili samoubistvo, ubili sopstvenu djecu.

Komšije otkrile šta je bilo sumnjivo oko supružnika koji su skočili sa zgrade

Komšije otkrile šta je bilo sumnjivo oko supružnika koji su skočili sa zgrade

Tijela dvojice dječaka od jedne i tri godine pronađena su u kući u Petrovaradinu. Oni su prošle nedjelje sahranjeni zajedno sa majkom Martinom u Bačkom Petrovcu dok je Lav sahranjen u Beogradu.

U kući u kojoj je živio bračni par sa djecom pronađeni su egipatski simboli na zidovima. Navodno, simboli su nađeni u dnevnom boravku, a u sobi u kojoj su spavali je bio bračni krevet i krevetac.

Pratite nas i putem Vibera

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.