Збринути на УКЦ-у

Детаљи обрачуна у Српцу: Браћи присјео доручак, премлаћени у свом ресторану

  • Извор: Независне
  • 29.10.2023. 15:22

Браћа Душко Топић и Милан Топић из Српца претучена су у суботу док су доручковала у Душковом ресторану "Монументал" у овом граду, испричали су мјештани за "Независне новине".

Из полиције су потврдили да су због овог случаја припадници Полицијске станице Србац ухапсили Ж.Ђ. и Б.М. из ове општине, а обојица су осумњичена за насилничко понашање, односно да су напали двојицу суграђана, који су током напада повријеђени.

Незванично, у питању су Живко Ђукић и Бошко Мрђа.

Званичних информација о мотиву овог обрачуна нема, али мјештани тврде да се све дешавало док су браћа Топићи доручковала.

"Та браћа имају више локала у Српцу, које држи Душко. У питању су кафић, клуб и ресторан. У суботу ујутру су сједили у ресторану, а потом долазе Ђукић и Мрђа и нападају их. Душко, како сам чула, има поломљен нос, летва је наводно 'радила'. Тако сам ја чула. Чула сам и да је Живко то урадио јер је претходно вече његов син имао проблема са Топићима. Тако народ прича", испричала је за "Независне новине" једна мјештанка, која нас је замолила да јој не наводимо име.

Туча у србачкој кафани, двије особе завршиле на УКЦ-у

Туча у србачкој кафани, двије особе завршиле на УКЦ-у

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се лица испитају те да се против осумњичених у редовној процедури достави извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Из Универзитетског клиничког центра Републике Српске казали су да су пацијенти пуштени кући.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: