Zbrinuti na UKC-u

Detalji obračuna u Srpcu: Braći prisjeo doručak, premlaćeni u svom restoranu

  • Izvor: Nezavisne
  • 29.10.2023. 15:22

Braća Duško Topić i Milan Topić iz Srpca pretučena su u subotu dok su doručkovala u Duškovom restoranu "Monumental" u ovom gradu, ispričali su mještani za "Nezavisne novine".

Iz policije su potvrdili da su zbog ovog slučaja pripadnici Policijske stanice Srbac uhapsili Ž.Đ. i B.M. iz ove opštine, a obojica su osumnjičena za nasilničko ponašanje, odnosno da su napali dvojicu sugrađana, koji su tokom napada povrijeđeni.

Nezvanično, u pitanju su Živko Đukić i Boško Mrđa.

Zvaničnih informacija o motivu ovog obračuna nema, ali mještani tvrde da se sve dešavalo dok su braća Topići doručkovala.

"Ta braća imaju više lokala u Srpcu, koje drži Duško. U pitanju su kafić, klub i restoran. U subotu ujutru su sjedili u restoranu, a potom dolaze Đukić i Mrđa i napadaju ih. Duško, kako sam čula, ima polomljen nos, letva je navodno 'radila'. Tako sam ja čula. Čula sam i da je Živko to uradio jer je prethodno veče njegov sin imao problema sa Topićima. Tako narod priča", ispričala je za "Nezavisne novine" jedna mještanka, koja nas je zamolila da joj ne navodimo ime.

Tuča u srbačkoj kafani, dvije osobe završile na UKC-u

Tuča u srbačkoj kafani, dvije osobe završile na UKC-u

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se lica ispitaju te da se protiv osumnjičenih u redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske kazali su da su pacijenti pušteni kući.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: