ПУ Требиње

За годину радари уловили 35.441 прекорачење брзине

  • Извор: СРНА
  • 21.05.2024. 12:10

Полицијска управа Требиње забиљежила је у 2023. години стационарним радарским системима на подручју источне Херцеговине 35.441 прекршај, рекао је начелник Сектора полиције ове управе Миодраг Јанковић.

Према његовим ријечима, највише прекршаја било је на Тврдошком путу у Љубињу - 9.083 прекршаја, Никшићком путу у Требињу 6.144, требињском Гељевом мосту 4.141 прекршај, у Улици српске војске у Билећи 3.187 прекршаја, Улици Рада Радовића у Невесињу 2.979 прекршаја, у мјесту Црноглав у Гацку 936 прекршаја и 8.971 прекршај у мјесту Преворац у Берковићима.

Јанковић је на конференцији за новинаре на којој су представљени резултати рада Управе за април истакао да су у првом кварталу стационарним радаром забиљежена 4.694 прекршаја.

Дуња Вуковић засјала на небу науке

Дуња Вуковић засјала на небу науке

Начелник Полицијске управе Требиње Синиша Лакета оцијенио је стање безбједности задовољавајућим у априлу, с обзиром на то да је број нарушавања јавног реда и мира био на истом нивоу као у овом периоду прошле године, а није било саобраћајних незгода са смртно страдалим лицима.

Он је навео да почиње туристичка сезона и матурске свечаности, а у Требињу се гради и кружни ток који усложњава ситуацију у саобраћају за туристе, те упутио апел грађанима да поштују законске прописе и сигнализацију у саобраћају.

Начелник Сектора полиције Полицијске управе Требиње Миодраг Јанковић рекао је да се у априлу догодила 31 саобраћајна незгода, што је више за пет у односу на исти мјесец претходне године.

Начелник Сектора криминалистичке полиције Љубомир Супић рекао је да је у априлу забиљежено 14 кривичних дјела, што је мање за 36,4 одсто у односу на упоредни период.

Прави рецепт за војнички пасуљ из ЈНА – трик је у месу које додајете

Прави рецепт за војнички пасуљ из ЈНА – трик је у месу које додајете

"Коефицијент укупне расвијетљености износи 100 одсто", рекао је Супић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина