Водовод

Ванредно обавјештење за грађане Сарајева: Спремите се за четвртак

  • Извор: Агенције
  • 06.08.2024. 16:09

Из сарајевског КЈКП Водовод и канализација данас, 6. августа, стигло је ванредно обавјештење о томе како ће бројна насеља у овом граду у четвртак остати без воде.

"У четвртак, 8. августа 2024. године планирано је извођење радова на увезивању новоположеног потисног цјевовода ДН 700 Бачево-Алипашин мост на Илиџи код насеља Булевар. Ријеч је о радовима који се реализују у оквиру пројекта изградње 13. трансверзале", навели су и додали:

"Од раних јутарњих сати доћи ће до вишесатног прекида или смањеног притиска у испоруци воде у насељима: Циглане, насеље Парк, Кошево, Језеро, Баре, Шип, Бетанија, Брека, Стара Брека, Бјелаве, Мејташ, Џиџиковац, Подхрастови, Грдоњ, Седреник, Кошевско брдо, Кобиља Глава, Велешићи, Горњи Велешићи, Пофалићи, Хум брдо, Думаче, Угорско, Хотоњ, Барица, Крше, Дресковача, Орахов бријег, Кромољ, насеље Блекин поток, Слатина, Бољаков поток, Бућа поток, Витковац, Сокоље, Забрђе, Бријешће брдо".

У Хрватској у јулу мање туриста него прошле године

У Хрватској у јулу мање туриста него прошле године

Како су истакли, нормализација водоснабдијевања очекује се у касним вечерњим сатима.

"Молимо све кориснике на овим подручјима да осигурају довољне количине воде с обзиром на дужи прекид водоснабдијевања. Предузеће Водовод и канализација ће, уколико се укаже потреба, осигурати цистерне са водом за пиће. За све информације можете се обратити нашем диспечерском центру на бројеве телефона 033 210 707 и 033 220 435", поручују из Водовода.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.