Vodovod

Vanredno obavještenje za građane Sarajeva: Spremite se za četvrtak

  • Izvor: Agencije
  • 06.08.2024. 16:09

Iz sarajevskog KJKP Vodovod i kanalizacija danas, 6. avgusta, stiglo je vanredno obavještenje o tome kako će brojna naselja u ovom gradu u četvrtak ostati bez vode.

"U četvrtak, 8. avgusta 2024. godine planirano je izvođenje radova na uvezivanju novopoloženog potisnog cjevovoda DN 700 Bačevo-Alipašin most na Ilidži kod naselja Bulevar. Riječ je o radovima koji se realizuju u okviru projekta izgradnje 13. transverzale", naveli su i dodali:

"Od ranih jutarnjih sati doći će do višesatnog prekida ili smanjenog pritiska u isporuci vode u naseljima: Ciglane, naselje Park, Koševo, Jezero, Bare, Šip, Betanija, Breka, Stara Breka, Bjelave, Mejtaš, Džidžikovac, Podhrastovi, Grdonj, Sedrenik, Koševsko brdo, Kobilja Glava, Velešići, Gornji Velešići, Pofalići, Hum brdo, Dumače, Ugorsko, Hotonj, Barica, Krše, Dreskovača, Orahov brijeg, Kromolj, naselje Blekin potok, Slatina, Boljakov potok, Buća potok, Vitkovac, Sokolje, Zabrđe, Briješće brdo".

U Hrvatskoj u julu manje turista nego prošle godine

U Hrvatskoj u julu manje turista nego prošle godine

Kako su istakli, normalizacija vodosnabdijevanja očekuje se u kasnim večernjim satima.

"Molimo sve korisnike na ovim područjima da osiguraju dovoljne količine vode s obzirom na duži prekid vodosnabdijevanja. Preduzeće Vodovod i kanalizacija će, ukoliko se ukaže potreba, osigurati cisterne sa vodom za piće. Za sve informacije možete se obratiti našem dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435", poručuju iz Vodovoda.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.