Poziv na radionicu o pripremi projektnog prijedloga za EU fondove

  • 17.02.2021. 16:46

Spoljnotrgovinska komora BiH poziva privredne subjekte da učestvuju u radionici "Kako pripremiti uspješan projektni prijedlog za EU fondove", koju planira da održi 3. i 4. marta u Sarajevu.

U toku radionice polaznici će imati priliku da se upoznaju o svim otvorenim programima EU relevantnim za kompanije i druge institucije u BiH kao što su IPA tri, "Horizont Evropa", te drugim programima Unije za period 2021-2027. godine, saopšteno je iz Spoljnotrgovinske komore BiH.

Na obuci će biti predstavljeno upravljanje projektnim ciklusom od programiranja do ocjene dostignuća, te priprema projekta, odnosno pristup logičkog okvira, kao i metodologija ispunjavanja projektne aplikacije po traženim elementima.

Zainteresovani privredni subjekti trebaju da do 25. februara dostave popunjen prijavni obrazac, koji se može naći na veb-stranici Komore, na kojoj se nalazi i više informacija o ovoj radionici.

Iz Komore napominju da će, umjesto radionice, biti organizovan vebinar, u slučaju nepovoljne epidemiološke situacije izazvane pandemijom virusa korona.

Spoljnotrgovinska komora organizuje i vebinare "Upoznavanje sa zahtjevima standarda ISO 27001:2013 - sistem upravljanja bezbjednošću informacija" i "Efikasna primjena ISO 9001 u malim i srednjim preduzećima", koji će biti održan putem "Zum" onlajn platforme 23. februara, odnosno 9. marta.

Informacije o vebinarima mogu se pronaći na veb-stranici Spoljnotrgovinske komore BiH.