Зеница

Поново се огласила мајка која је пријавила нестанак кћерке: На крају сам монструм

  • Извор: Агенције
  • 01.08.2024. 14:12

Након даноноћне потраге, 16-годишња дјевојчица Ена, која је у уторак нестала из Зенице, пронађена је јуче око 14 сати.

Ена се самовољно јавила полицији и потврдила да се налази у Високом, гдје је побјегла због намјере да се уда.

Како је из МУП-а ЗДК потврђено за "Црну Хронику", након запримљене пријаве, службеници су предузели све потребне мјере, укључујући разговоре, потрагу и испитивање њених личних контаката, те су пратили њену трасу кретања.

Њена мајка, узнемирена због ситуације, обратила се јавности путем друштвених мрежа.

Познато шта је дјевојчица из БиХ, чији нестанак је пријављен, рекла полицији

Познато шта је дјевојчица из БиХ, чији нестанак је пријављен, рекла полицији

У емотивној објави, мајка описује своју бол и фрустрацију због цијелог инцидента:

“Цијели дан сам провела у полицији. Они кажу да закон омогућава малољетницима од 16 година да доносе одлуке. Нико од нас није дао пристанак. Ја нисам добро. Молим све из Високог да нам помогну ако неко зна гдје се налази моја кћерка или ако је видио. Отићи ћу лично по своје дијете. Откад је закон да се може удати са 16 година? Какав је ово закон ако родитељ не да пристанак и не потписе? Полиција у Високом тренутно не предузима ништа. Хвала полицији у  Зеници", навела је мајка.

Несретна мајка потом је написала:

“Своје дијете никада нисам казнила. Сви смо је вољели и пружали све што је било у нашој моћи. Жртвовала сам се за њих, излазила из болнице на своју руку да не би били сами. Сама сам је отхранила. Полиција каже да са 16 година има право ако је самовољно отишла. Закон је 0. Без обзира на све, мама је била њен заштитник. Урадила сам оно што многе маме не могу. Добила сам поруке од кћерке да ме је блокирала, и да јој више нисам мама. Патила сам, плакала да нико не види. Борила се, хранила је. И сада, на крају свега, постала сам ‘монструм’. Хвала ти, кћери. Драги родитељи, без обзира колико грлили, вољели и штитили своју дјецу, заборавите на себе. Себи сте на задњем мјесту. Ово је хвала за све моје сузе. Хвала свима који су пружили подршку. Моја Ена, хвала ти".

Испалио ракету на свадби, изазвао пожар и причинио огромну штету

Испалио ракету на свадби, изазвао пожар и причинио огромну штету


Пратите нас и путем Вибера