Десето јубиларно издање

Нектар ОК Фест 2024 – познат распоред наступа извођача по данима

  • Извор: ПР
  • 17.05.2024. 13:09

Десето јубиларно издање Нектар ОК Феста и овога љета гарантује врхунску забаву на једној од најљепших фестивалских локација, Тјентиште – НП Сутјеска.

Раније је објављена сјајна листа музичких имена која ће од 19. до 21. јула бити задужена за још један незабораван провод на Тјентишту. Познато је и ко од најављених наступа који дан и на којој од фестивалских бина. 

Као и ранијих година, фестивалски камп отвориће своја врата дан прије званичног почетка фестивала /четвртак, 18. јули/ када смо за оне највјерније ОК кампере припремили сјајан програм на Jägermeister OK stage-у у ОК кампу, на којем ће наступити: Џа или Бу, Бојана Вунтуришевић, Савршени Маргиналци. 

Први фестивалски дан (петак, 19. јули) започиње на OK summer stage уз DJ програм за који ће се побринути Nebs Jack и Rezident DJ. Потом слиједи наставак програма на у Jägermeister OK stagu у ОК кампу уз Бјесови, Who See и Pero Defformero. Вечерњи сати на Виса Main stage-у резервисани су за одличан програм и атмосферу коју на Тјентиште доноси један од најпопуларнијих америчких, али и свјетских бендова, који по први пут наступа у БиХ - Thievery Corporation , уз које су за одличан провод на главној бини задужени и Нено Белан & Fiumens, Зостер, Саншајн. За оне жељне добре забаве до раних јутарњих сати слиједи програм на ОК Афтер Парти у ОК кампу уз  Младен Tомиц, Technasia, Rezident DJ.

Други фестивалски дан /субота, 20. јули/ старта уз Младена Томица и Немаx на ОК Summer stage-у крај базена. ОК камп ће и ове године бити епицентар најбоље забаве и одличног провода, за које ће се у суботу на Jägermeister ОК stage-у побринути Tamikrest, Atheist Rap и Eyesburn. За врелу армосферу суботње вечери на Виса Main stage-у задужени су Парни Ваљак, Лету Штуке, Nipplepeople и Свемирко. По завршетку програма селимо се у ОК камп на афтер партијy да уз Кристијан Фарела, Yakka i Rezident DJ-a а, дочекамо још једну зору на Тјентишту. 

Енергију трећег фестивалског дана /недјеља, 21. јули/ црпимо на ОК summer stage-У уз DJ Jock и Yakka . На Jägermeister OK stage-у у кампу за завршетак дневног програма задужени су Мортал Комбат, Грше и М.О.Р.Т. У самом финишу на Visa main stage-у уживамо уз легендарни британски пунк банд The Toy Dolls , уз које ће последњег фестивалског дана наступити сјаjни Ритам Нереда, Буч Кесиди и Војко В.  Завршницу десетог јубиларног издања Нектар ОК Феста дочекујемо уз OXIA, DJ Jock, те Резидент DJ-а на ОК Афтер Партиjу у ОК кампу. 

Ускоро доносимо и нове садржаје који ће уз сјајан музички програм, свим посјетиоцима донијети још једно незаборавно фестивалско искуство на Тјентишту. Све информације о актуелној пунуди и фестивалским пакетима доступне су на званичној страници фестивала www.okfest.net/#booking.

Уз Нектар ОК Фест и ове године су пријатељ фестивала компанија м:тел, банка партнер фестивала NLB Банка АД Бањалука, те ВИСА – службена фестивалска картица. 

Пратите нас и путем Вибера