Deseto jubilarno izdanje

Nektar OK Fest 2024 – poznat raspored nastupa izvođača po danima

  • Izvor: PR
  • 17.05.2024. 13:09

Deseto jubilarno izdanje Nektar OK Festa i ovoga ljeta garantuje vrhunsku zabavu na jednoj od najljepših festivalskih lokacija, Tjentište – NP Sutjeska.

Ranije je objavljena sjajna lista muzičkih imena koja će od 19. do 21. jula biti zadužena za još jedan nezaboravan provod na Tjentištu. Poznato je i ko od najavljenih nastupa koji dan i na kojoj od festivalskih bina. 

Kao i ranijih godina, festivalski kamp otvoriće svoja vrata dan prije zvaničnog početka festivala /četvrtak, 18. juli/ kada smo za one najvjernije OK kampere pripremili sjajan program na Jägermeister OK stage-u u OK kampu, na kojem će nastupiti: Dža ili Bu, Bojana Vunturišević, Savršeni Marginalci. 

Prvi festivalski dan (petak, 19. juli) započinje na OK summer stage uz DJ program za koji će se pobrinuti Nebs Jack i Rezident DJ. Potom slijedi nastavak programa na u Jägermeister OK stagu u OK kampu uz Bjesovi, Who See i Pero Defformero. Večernji sati na Visa Main stage-u rezervisani su za odličan program i atmosferu koju na Tjentište donosi jedan od najpopularnijih američkih, ali i svjetskih bendova, koji po prvi put nastupa u BiH - Thievery Corporation , uz koje su za odličan provod na glavnoj bini zaduženi i Neno Belan & Fiumens, Zoster, Sanšajn. Za one željne dobre zabave do ranih jutarnjih sati slijedi program na OK After Parti u OK kampu uz  Mladen Tomic, Technasia, Rezident DJ.

Drugi festivalski dan /subota, 20. juli/ starta uz Mladena Tomica i Nemax na OK Summer stage-u kraj bazena. OK kamp će i ove godine biti epicentar najbolje zabave i odličnog provoda, za koje će se u subotu na Jägermeister OK stage-u pobrinuti Tamikrest, Atheist Rap i Eyesburn. Za vrelu armosferu subotnje večeri na Visa Main stage-u zaduženi su Parni Valjak, Letu Štuke, Nipplepeople i Svemirko. Po završetku programa selimo se u OK kamp na after partijy da uz Kristijan Farela, Yakka i Rezident DJ-a a, dočekamo još jednu zoru na Tjentištu. 

Еnergiju trećeg festivalskog dana /nedjelja, 21. juli/ crpimo na OK summer stage-U uz DJ Jock i Yakka . Na Jägermeister OK stage-u u kampu za završetak dnevnog programa zaduženi su Mortal Kombat, Grše i M.O.R.T. U samom finišu na Visa main stage-u uživamo uz legendarni britanski punk band The Toy Dolls , uz koje će poslednjeg festivalskog dana nastupiti sjajni Ritam Nereda, Buč Kesidi i Vojko V.  Završnicu desetog jubilarnog izdanja Nektar OK Festa dočekujemo uz OXIA, DJ Jock, te Rezident DJ-a na OK After Partiju u OK kampu. 

Uskoro donosimo i nove sadržaje koji će uz sjajan muzički program, svim posjetiocima donijeti još jedno nezaboravno festivalsko iskustvo na Tjentištu. Sve informacije o aktuelnoj punudi i festivalskim paketima dostupne su na zvaničnoj stranici festivala www.okfest.net/#booking.

Uz Nektar OK Fest i ove godine su prijatelj festivala kompanija m:tel, banka partner festivala NLB Banka AD Banjaluka, te VISA – službena festivalska kartica. 

Pratite nas i putem Vibera

  • 09:00 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina