Deseto jubilarno izdanje

Nektar OK Fest 2024 – poznat raspored nastupa izvođača po danima

 • Izvor: PR
 • 17.05.2024. 13:09

Deseto jubilarno izdanje Nektar OK Festa i ovoga ljeta garantuje vrhunsku zabavu na jednoj od najljepših festivalskih lokacija, Tjentište – NP Sutjeska.

Ranije je objavljena sjajna lista muzičkih imena koja će od 19. do 21. jula biti zadužena za još jedan nezaboravan provod na Tjentištu. Poznato je i ko od najavljenih nastupa koji dan i na kojoj od festivalskih bina. 

Kao i ranijih godina, festivalski kamp otvoriće svoja vrata dan prije zvaničnog početka festivala /četvrtak, 18. juli/ kada smo za one najvjernije OK kampere pripremili sjajan program na Jägermeister OK stage-u u OK kampu, na kojem će nastupiti: Dža ili Bu, Bojana Vunturišević, Savršeni Marginalci. 

Prvi festivalski dan (petak, 19. juli) započinje na OK summer stage uz DJ program za koji će se pobrinuti Nebs Jack i Rezident DJ. Potom slijedi nastavak programa na u Jägermeister OK stagu u OK kampu uz Bjesovi, Who See i Pero Defformero. Večernji sati na Visa Main stage-u rezervisani su za odličan program i atmosferu koju na Tjentište donosi jedan od najpopularnijih američkih, ali i svjetskih bendova, koji po prvi put nastupa u BiH - Thievery Corporation , uz koje su za odličan provod na glavnoj bini zaduženi i Neno Belan & Fiumens, Zoster, Sanšajn. Za one željne dobre zabave do ranih jutarnjih sati slijedi program na OK After Parti u OK kampu uz  Mladen Tomic, Technasia, Rezident DJ.

Drugi festivalski dan /subota, 20. juli/ starta uz Mladena Tomica i Nemax na OK Summer stage-u kraj bazena. OK kamp će i ove godine biti epicentar najbolje zabave i odličnog provoda, za koje će se u subotu na Jägermeister OK stage-u pobrinuti Tamikrest, Atheist Rap i Eyesburn. Za vrelu armosferu subotnje večeri na Visa Main stage-u zaduženi su Parni Valjak, Letu Štuke, Nipplepeople i Svemirko. Po završetku programa selimo se u OK kamp na after partijy da uz Kristijan Farela, Yakka i Rezident DJ-a a, dočekamo još jednu zoru na Tjentištu. 

Еnergiju trećeg festivalskog dana /nedjelja, 21. juli/ crpimo na OK summer stage-U uz DJ Jock i Yakka . Na Jägermeister OK stage-u u kampu za završetak dnevnog programa zaduženi su Mortal Kombat, Grše i M.O.R.T. U samom finišu na Visa main stage-u uživamo uz legendarni britanski punk band The Toy Dolls , uz koje će poslednjeg festivalskog dana nastupiti sjajni Ritam Nereda, Buč Kesidi i Vojko V.  Završnicu desetog jubilarnog izdanja Nektar OK Festa dočekujemo uz OXIA, DJ Jock, te Rezident DJ-a na OK After Partiju u OK kampu. 

Uskoro donosimo i nove sadržaje koji će uz sjajan muzički program, svim posjetiocima donijeti još jedno nezaboravno festivalsko iskustvo na Tjentištu. Sve informacije o aktuelnoj punudi i festivalskim paketima dostupne su na zvaničnoj stranici festivala www.okfest.net/#booking.

Uz Nektar OK Fest i ove godine su prijatelj festivala kompanija m:tel, banka partner festivala NLB Banka AD Banjaluka, te VISA – službena festivalska kartica. 

Pratite nas i putem Vibera

 • 14:00 Serija: Ko te šiša (R)

  ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еmisija: Biznis klub

  '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.