Најмлађи уживали у обиласку

Наша Банка Бања Лука и малишани обиљежили Свјетски дан штедње

  • 31.10.2023. 16:07

Наша Банка је ове године обиљежила 31. октобар, Свјетски дан штедње, отварајући своја врата за  малишане ПУ Клуб за дјецу “Звјездица” , којима је кроз забавне приче и игру, прилагођене њиховом узрасту, представљена добра страна штедње. 

"Наши најмлађи посјетиоци имали су прилику уживати у обиласку Банке, упознати се са неким од послова који се раде у банци, али највише се разговарало о одговорном односу према новцу", навели су из Наше Банке.

Уз конзумацију симболичних слатких поклона који су припремани за њих, одговарало се и на њихова радознала питања, јер смо свјесни да је дјетињство најпогодније доба за развијање позитивних навика код дјеце, а једна од њих је и значај штедње.

“Штедња у Нашој Банци гарантује прије свега сигурну будућност нас и наших најмилијих, а у прилог томе говори и чињеница о константном расту броја наших штедиша, који су препознали да нашим пажљиво креираним понудама остварују атрактивне бенефите. Задовољство ми је најавити и кампању штедње у трајању од три мјесеца, у којој клијенти сами бирају период орочења, а са врло атрактивном каматном стопом од 4,01% на годишњем нивоу”, изјавила је Биљана Шева,  руководилац Самосталног одјељења за картично пословање и маркетинг".

Наша Банка а.д. Бања Лука (www.наса-банка.цом), као чланица једне од водећих пословних групација из Србије (Галенс Инвест) својим друштвено одговорним пословањем, остварује раст на одрживој основи, подржавајући професионални развој својих запослених, локалну средину и заједницу. 


Зарада велика, улагања мала: Цвјета производња једне биљке

Зарада велика, улагања мала: Цвјета производња једне биљке


Пратите нас и путем Вибера