Sproveli organizacione promjene

Naša Banka Banjaluka postala Visa principal za kartične transakcije

  • Извор: ПР
  • 07.09.2023. 11:05

Naša Banka a.d. Banjaluka je u proteklom periodu sprovela strateški značajne i kompleksne organizacione promjene na svim nivoima uz imperativ pozitivnog finansijskog poslovanja, procesni reinženjering sa kontinuiranim infrastrukturnim razvojem u oblasti informacionih tehnologija, te migraciju na novi “Core banking system“ kao najvećim izazovom do sada.

Pored svih navedenih i složenih aktivnosti, paralelno je prolazila rigorozan proces apliciranja i multidisciplinarnu reviziju koju je sprovela Visa International, kako bi dobila principal članstvo u Visa mreži i ispunjavala sve primjenjiive operativne i regulatorne zahtjeve. 

“Izuzetno smo ponosni što smo uspješno završili Visa program za principal članstvo i stekli mogućnost da direktno radimo sa Visom na razvoju kartičnih proizvoda i marketingu. To znači da imamo ogromnu fleksibilnost upravljanja u okviru naših dodijeljenih BIN-ova (Bank Identification Number), od kojih izdvajamo: brza izrada kartica, dostupnost operatera 24 časa dnevno, direktno licenciranje BIN-ova, mogućnost servisiranja pridruženih članova (banke koje nisu principal) i mnogo toga. Visa principal članstvo nam omogućava eliminaciju potreba za posredovanje treće strane što rezultira nižim naknadama za transakcije, većom kontrolom nad procesom plaćanja kao i značajnoj analitici o potrošačkim navikama korisnika“, izjavio je Novak Popić, član Uprave Naša Banka a.d. Banjaluka.

Naša Banka a.d. Banjaluka (www.nasa-banka.com), kao članica jedne od vodećih poslovnih grupacija iz Srbije (Galens Invest) sa ciljem pružanja što kvalitetnije usluge klijentima sprovela je ribrending svojih poslovnica, pokrenula nove i tehnološki unapređene digitalne kanale plaćanja, te kontinuirano radi na širenju poslovne i mreže bankomata. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: