Дугогодишњи директор Телевизије К3

У Прњавору сахрањена Душанка Дакић

  • Извор: СРНА
  • 21.08.2024. 16:51

На градском гробљу у Прњавору данас је сахрањена дугогодишњи директор Телевизије "К3" из Прњавора Душанка Дакић.

Сахрани је претходила комеморација одржана у Центру за културу и туризам на којој су се од Дакићеве опростили родбина, пријатељи, сарадници и суграђани.

Новинар Ненад Новаковић, водитељ једне од емисија на ТВ "К3", опраштајући се од Дакићеве рекао је да је истовремено знала бити директор који руководи, пријатељ коме се вјерује, родитељ који несебично дијели љубав, али и посебно пажљива и брижна супруга, бака и свекрва.

Преминула Душанка Дакић, дугогодишњи директор ТВ К3

Преминула Душанка Дакић, дугогодишњи директор ТВ К3

"Знали смо да у теби увијек имамо чврст ослонац, сигурну и топлу луку за све наше проблеме и лоше дане, знала си да нас разумијеш, схватиш и прихватиш. Носићемо те у нашим сјећањима као особу коју смо вољели, професионалца на кога смо могли да се ослонимо" , рекао је Новаковић.

Душанка је у Прњавору словила за великог хуманисту и вјерника, била је члан Кола српских сестара од самог оснивања 1992. године.

"Била је члан КСС када је највише било потребно, раме уз раме са осталим чланицама. Вољела је оно што удружење значи граду, била је поносна на његове резултате. Вољела је цркву, богомоље, вјера јој је давала снагу" , подсјетила је на комеморацији предсједник Кола Јелена Демоњић.

Она је истакла да је Душанка посебно била привржена породици и пуна воље и жеље за животом.

На комеморативном скупу обратио се и градоначелник Прњавора Дарко Томаш.

"Ово је велики губитак не само за породицу којој је у овим тренуцима најтеже већ и за цијелу заједницу. Душанка је била храбра жена великог срца, непоколебљиви оптимиста и борац. И у тешким моментима зрачила је позитивном енергијом коју је преносила на људе у својој близини" , поручио је Томаш.

На комеморацији су прочитани и телеграми саучешћа које су породици и запосленима у ТВ К3 упутили највиши представници Републике Српске, начелници и градоначелници, представници институција, удружења, вјерских заједница.

У Центру за културу била је отворена и Књига жалости.

Дакићева је преминула јуче у 65. години након краће и тешке болести. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.