Православни вјерници

Молитва за здравље, ове ријечи понављајте сваки дан

  • Извор: Агенције
  • 09.08.2024. 07:17

Кажу: "Здрави имају 100 жеља, а болесни само једну".

Увијек се молимо за све којима је помоћ потребна, да оздраве и да наставе живот којим су живјели.

Православни вјерници се свакодневно моле за све који су болесни, надајући се да ће Бог чути њихов вапај на болесничкој постељи и услишити њихове молитве. Како се моле за себе, тако и за све остале, а ово је једна од молитви које се изговарају за све оне којима је изљечење потребно, пише Она.рс.

Тебе, кога ништа не боли, помоли се за њих да оздраве. Кад већ не јаучеш у кревету, јаукни бар у молитви за болесне. Уколико се здрави људи не моле за болесне, рећи ће им прекосутра Христ, били сте здрави али нисте се молили за оне који су патили. Не познајем вас. Владико, Сведржитељу, Свети царе, ти који уразумљујеш и не усмрћујеш, који клецајући утврђујеш и оборене усправљаш, и тјелесне муке човјекове отклањаш, молимо се Теби, Боже наш, слугу свога који болује посјети милошћу Својом. Опрости му свако сагријешење вољно и невољно. О Господе, изљечујући силу Своју са небеса пошаљи, дотакни се тијела његовог, угаси грозницу, укроти страст и сваку болест која се крије у њему, буди љекар слуге Свога, подигни га са постеље болесничке и са одра страдања његовог, и даруј га свесавршеног Цркви Својој, да благоугађа Теби и твори вољу Твоју. Јер Твоје је да нас милујеш и спасаваш, Боже наш, и Теби славу узносимо. Оцу и Сину и Светоме духу, сада и увијек и у вјекове вјекова. Амин..

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.