Прогноза

Могућ и град: Најављено ново невријеме у БиХ

  • Извор: АТВ
  • 29.05.2024. 08:11

Данас се у Босни и Херцеговини очекује умјерено до претежно облачно вријеме. У јутарњим сатима падавине се очекују у западним и сјеверозападним подручјима, а прије подне само понегдје.

Током дана, у већем дијелу земља са кишом, пљусковима и грмљавином. Локално је могућа и појава града. Вјетар слаб до умјерене јачине сјеверног смјера.

Јутарња температура ваздуха већином између 10 и 16, а највиша дневна температура углавном између 18 и 25, на југу до 28 степени.

Стравични призори на мјесту судара аутобуса и аута

Стравични призори на мјесту судара аутобуса и аута

У четвртак умјерено до претежно облачно и нестабилно вријеме са локалним пљусковима и грмљавином. Локално уз кишу је могућа и појава града. Вјетар слаб јужног смјера.

Јутарња температура већином између 10 и 16, а највиша дневна температура углавном између 20 и 26 степени.

Метеоролози за петак прогнозирају умјерено до претежно облачно вријеме. У јутарњим сатима са кишом и краткотрајним пљуском. Током дана, нестабилно вријеме са падавинама, углавном у јужним и сјеверним подручјима.

Вјетар умјерен на моменте и појачан јужног смјера. Јутарња температура већином између 10 и 16, на југу до 18, а највиша дневна између 18 и 24, на југу до 26 степени.

Мајка дјевојчице која је пронађена мртва открила на кога сумња

Мајка дјевојчице која је пронађена мртва открила на кога сумња

Првог дана јуна, у суботу, биће претежно облачно вријеме са кишом, пљусковима и грмљавином. Локално падавине могу бити и интензивније, а могућа је и појава града.

Јутарња температура већином између 12 и 18, а највиша дневна између 21 и 28 степени.

Пратите нас и путем Вибера