Дољ

Мајка дјевојчице која је пронађена мртва открила на кога сумња

  • Извор: Телеграф
  • 29.05.2024. 07:05

Дјевојчица Раиса Марија (2), чији је нестанак јуче пријављен у Дољу, пронађена је мртва у уторак поподне у близини куће у којој је живјела са родитељима.

Тијело дјевојчице бачено је у густом жбуњу са траговима насиља на тијелу због чега полиција вјерује да се ради о убиству.

Родитељи дјевојчице рекли су полицији да сумњају на зеленаше којима дугују новац, а који су им у више наврата пријетили.

"Нису пријетили да ће нам убити дијете, али је било пријетњи, често смо се свађали. Не знамо ништа, ко је то могао да уради", рекла је дјевојчицина мајка Кристина, преноси "Телеграф".

Нестала двогодишња дјевојчица пронађена мртва

Нестала двогодишња дјевојчица пронађена мртва

Полиција је након што је пријављен нестанак дјевојчице започела истрагу.

Неколико чланова породице мале Раисе Марије саслушано је у полицији.

Дјевојчицу и њену браћу чували су баба и дјед, док су родитељи радили у иностранству.

Мала Раиса Марија нестала је у понедјељак у раним поподневним сатима, док се играла са другом дјецом у дворишту. Родитељи су прво помислили да је отишла до дједове куће, која је удаљена свега неколико метара. Међутим, убрзо су схватили да дијете до дјед никад није стигло.

Одмах се отпочело са потрагом. Током читаве ноћи на терену је било више од 15о полицајаца, волонтера, грађана, а у потрагу су били укључени хеликоптер, дронови и пси трагачи.

"Досије" на путевима шверцера цигарета: Југ погодан за шверц

Нажалост, тијело дјевојчице је пронађено око 10 часова, а вјерује се да је малена убијена.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.