Прогноза

Метеоролози објавили у којем дијелу БиХ се очекује снијег

  • Извор: Агенције
  • 13.09.2024. 10:15

Данас се у БиХ очекује облачно вријеме са кишом и пљусковима који могу бити прећени грмљавином.

Интензивније падавина у Херцеговини и западним подручјима Босне. У другом дијелу дана на врховима планина је могућ снијег.

Вјетар слаб до умјерен у Херцеговини југозападни, а у Босни сјеверни и сјеверозападни. Температуре у Босни између 11 и 18, а у Херцеговини од 15 до 22 степена.

За 14. септембар прогнозира се претежно облачно вријеме. У Херцеговини током дана пролазно разведравање. У јутарњим сатима киша се очекује широм земље, а на планинама снијег. У остатку дана у Босни повремена и слаба киша. Вјетар слаб до умјерен западни и сјеверозападни. Јутарња температура од 5 до 11, на југу до 14, а дневна у Босни од 8 до 14, а у Херцеговини од 16 до 22 степена.

Европа у страху од Бориса: Пријети катастрофа

Европа у страху од Бориса: Пријети катастрофа

У недјељу претежно облачно вријеме са кишом у Босни. У Херцеговини слаба киша у раним јутарњим сатима. Вјетар слаб до умјерен, повремено са јаким ударима, западни и сјеверозападни. Јутарња температура од 5 до 11, на југу до 14, а дневна од 10 до 16, на југу до 19 степени.

На југу Херцеговине у понедјељак се очекује сунчано уз умјерену облачност, а у остатку земље претежно облачно вријеме. У већем дијелу Босне се очекује слаба киша и локални пљускови. Вјетар слаб до умјерен западни и сјеверозападни. Јутарња температура од 4 до 10, на југу до 14, а дневна од 10 до 16, на југу до 22 степена.

Пратите нас и путем Вибера