Аутопутеви Републике Српске

Добра вијест за возаче у Републици Српској

  • Извор: Глас Српске
  • 23.07.2024. 18:04

Возачи у Републици Српској од сада путем мобилне апликације "Аутопутеви РС-ЕНП" могу брзо и једноставно допунити своје ТАГ уређаје захваљујући којима пролазе без задржавања на наплатним кућицама.

Ова апликација коју је лансирало предузеће "Аутопутеви РС" грађанима је омогућила комфорну електронску допуну ТАГ уређаја платним картицама, без одласка на продајно мјесто.

В.д. директора "Аутопутеви РС" Недељко Ћорић рекао је да се апликација данас пушта у рад. 

"Дуго смо ослушкивали потребе корисника, те на основу њихових жеља креирали апликацију која омогућава брже, лакше, једноставније али и безбједније плаћање ТАГ уређаја. Допуна је могућа у било које вријеме и гдје год да се возач налазио", рекао је Ћорић и додао да ће грађани у сваком моменту на апликацији моћи пратити свој рачун, односно потрошњу као и путању којом су се кретали. 

Мушкарац попио осу у соку, спасавали га љекари

Мушкарац попио осу у соку, спасавали га љекари

Ћорић је најавио да би до краја мјесеца требао заживјети и јединствени ТАГ уређај за аутопутеве Српске и Србије, а слична сарадња ускоро се очекује и са Хрватском како би се возачи без задржавања саобраћали аутопутевима у региону.

У рад је пуштен и екстерни портал зс кориснике enp.autoputevirs.com/ajp/default који посједује исти сет функционалности као и мобилна апликација.

Корисницима ће на располагању бити и нови кол центар доступан 24 часа, преноси "Глас Српске".

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Лото, Лутрија РС

    ''Лото, Лутрија РС

  • 20:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)