Autoputevi Republike Srpske

Dobra vijest za vozače u Republici Srpskoj

  • Izvor: Glas Srpske
  • 23.07.2024. 18:04

Vozači u Republici Srpskoj od sada putem mobilne aplikacije "Autoputevi RS-ЕNP" mogu brzo i jednostavno dopuniti svoje TAG uređaje zahvaljujući kojima prolaze bez zadržavanja na naplatnim kućicama.

Ova aplikacija koju je lansiralo preduzeće "Autoputevi RS" građanima je omogućila komfornu elektronsku dopunu TAG uređaja platnim karticama, bez odlaska na prodajno mjesto.

V.d. direktora "Autoputevi RS" Nedeljko Ćorić rekao je da se aplikacija danas pušta u rad. 

"Dugo smo osluškivali potrebe korisnika, te na osnovu njihovih želja kreirali aplikaciju koja omogućava brže, lakše, jednostavnije ali i bezbjednije plaćanje TAG uređaja. Dopuna je moguća u bilo koje vrijeme i gdje god da se vozač nalazio", rekao je Ćorić i dodao da će građani u svakom momentu na aplikaciji moći pratiti svoj račun, odnosno potrošnju kao i putanju kojom su se kretali. 

Muškarac popio osu u soku, spasavali ga ljekari

Muškarac popio osu u soku, spasavali ga ljekari

Ćorić je najavio da bi do kraja mjeseca trebao zaživjeti i jedinstveni TAG uređaj za autoputeve Srpske i Srbije, a slična saradnja uskoro se očekuje i sa Hrvatskom kako bi se vozači bez zadržavanja saobraćali autoputevima u regionu.

U rad je pušten i eksterni portal zs korisnike enp.autoputevirs.com/ajp/default koji posjeduje isti set funkcionalnosti kao i mobilna aplikacija.

Korisnicima će na raspolaganju biti i novi kol centar dostupan 24 časa, prenosi "Glas Srpske".

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:00 Loto, Lutrija RS

    ''Loto, Lutrija RS

  • 20:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 20:50 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:20 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Crna Guja (12+)

    ''Serija: Crna Guja (12+)