Banjaluka

Danas skupština UNRS, biće izabrano novo rukovodstvo

  • Извор: АТВ
  • 24.11.2022. 08:52

Skupština Udruženja novinara Republike Srpske (UNRS) biće održana danas u 13 časova u Vijećnici Banskog dvora, a na skupštini će biti predstavljeni rezultati dosadašnjeg rada i izabrano rukovodstvo koje će udruženje voditi u narednom mandatu.

Pravo glasa i učešća na skupštini imaju svi novinari upisani u registar udruženja, odnosno oni koji prisustvovanjem skupštini na taj dan pristupe UNRS. UNRS je osnovano 1996. godine, ali je kao i Republika Srpska prošlo kroz teška vremena. Nažalost, nekoliko puta je prekidalo svoj rad, a posljednja reaktivacija rada UNRS, desila se 2019. godine.

Iz UNRS pozivaju sve novinare iz Republike Srpske, da prisustvuju Skupštini UNRS i uzmu učešća u njenom radu, jer samo povezanost, međusobno uvažavanje i podrška mogu postaviti temelj za bolje uslove života i rada novinara u Srpskoj.

“Obnova rada UNRS je bila neophodnost, zbog specifičnih medijskih i političkih uslova, odnosno zaštite i unapređenja položaja novinara Republike Srpske koji u njima žive i rade. U najkraćem – smatramo da ako postoji Republika Srpska, da mora postojati i Udruženje novinara Republike Srpske”, saopšteno je iz UNRS.


  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм