Посланик у ПД ПС

Вујичић: Српска ће опстати и постати јача, упркос жељама опозиције и њихових ментора

  • Извор: СРНА
  • 24.07.2024. 19:56

Посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Мирослав Вујичић истакао је да велики број медијских иступа из редова опозиције у вези са наводним новцем Српске у иностранству показује њихову панику због пропасти плана да финансијски исцрпе Републику Српску и уруше друштвену стабилност и сигурност.

"Свједоци смо да се јуче и данас појављује једна какофонија реаговања, спинова и нетачних навода у вези са изјавом предсједника Републике Српске Милорада Додика о дозначавању новчаних средстава из иностранства. Оно што је лако уочити је да су сва та реаговања и лажи идентичне, преписане из истог сценарија писаног у једној амбасади", истакао је Вујичић за Срну.

Он је констатовао да се јавила и ала и врана и сви гракћу уз исте ноте, а диригент нам је познат, али на њихову несрећу тај диригент је знан и нашем народу и овакве лажи нико неће повјеровати.

Вишковић: Одбијање кантона да подрже Реформску агенду раскринкава све лажи на рачун Српске

Вишковић: Одбијање кантона да подрже Реформску агенду раскринкава све лажи на рачун Српске

Оно што изненађује, навео је он, јесте управо наивност оваквих манипулација које су лако провјерљиве.

Вујичић је нагласио да се предсједник Додик јасно реферисао на отежано пословање на међународном финансијском тржишту без икаквог говора о тајним рачунима и ови неозбиљни спинови само показују панику оних који желе изолацију Српске због неуспјеха њихових шема и планова.

"На крају се морам осврнути на изјаву мог суграђанина односно како га један медиј представља `високог функционера СДС-а` који је у овом контексту тобоже забринут због судбине примања пензионера, учитеља и здравствених радника. Сви памтимо колико су касниле пензије, шта су за своју плату могли купити просвјетни радници и какав је био стандард у здравству када је о томе одлучивао СДС и ПДП", нагласио је Вујичић.

Био без посла, искуства и новца па отворио фирму: Сад зарађује паре из снова

Био без посла, искуства и новца па отворио фирму: Сад зарађује паре из снова

Упркос жељама опозиције и њених ментора, навео је он, СНСД никада неће дозволити повратак у такву катастрофалну ситуацију и Српска ће, не само опстати и бити стабилна, већ и даље јачати", закључио је Вујичић. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Серија: 1993 (16+)

    ''''Серија: 1993 (16+)