Правник

Тадић: Конаковић се додворава радикализованом бирачком тијелу у ФБиХ

  • Извор: СРНА
  • 10.09.2024. 11:03

Посљедња изјава предсједника Народа и правде (НИП) Елмедина Конаковића, упућена предсједнику Републике Српске Милораду Додику, открива у којој мјери је радикализовано бирачко тијело у ФБиХ којем Конаковић покушава да се додвори, изјавио је данас правник Огњен Тадић.

"То су све политичка дјеца `Исламске декларације` и политичког Сарајева који истовремено у БиХ покушавају да сруше Дејтонски мировни споразум, а у Њемачкој, Швајцарској и Републици Српској пуцају на конзулат Израела, на икону Богородице и Исуса Христа и на полицијске службенике Републике Српске", истакао је Тадић.

Ковачевић: Мали Дино жели да буде већи Изетбеговић од Бакира

Ковачевић: Мали Дино жели да буде већи Изетбеговић од Бакира

Он је додао да су им мете Дејтонски мировни споразум, Израел, хришћанство и Рерпублика Српска.

"Не знам када ће се пробудити свијест странаца који су одговорни за то што су им дали крила држећи им страну у односу на Србе и Хрвате, али знам да контролу над тим радикалним елементима нико не може боље обавити од домаћих фактора, као што су полицијски службеници, наравно, када се добију одријешене руке за примјењивање одговарајућих закона", рекао је Тадић.

Конаковић је у својству министра спољних послова у Савјету министара у Коњицу оцијенио да "Република Српска од БиХ губи 3:0", те да су заштићени Уставни суд и "државна имовина".

Вулић: Конаковић - политички аматер који не схвата да БиХ може опстати само као заједничка

Вулић: Конаковић - политички аматер који не схвата да БиХ може опстати само као заједничка


Пратите нас и путем Вибера

  • 12:45 Серија: Мућке (Р) (12+)

    ''Мућке

  • 13:15 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.