Стижу притужбе

Градска управа Бањалука злоупотребљава личне податке грађана

  • Извор: АТВ
  • 02.10.2024. 19:06

Због великог броја притужби грађана да их из бањалучке Градске управе позивају и дају им инструкције чије име да заокруже у недјељу, огласили су се из СНСД-а.

Предсједник ГрО Владо Ђајић, позвао је грађане највећег града Српске да такве позиве пријаве надлежним органима.

Ђајић тврди да је градска администрација податке грађана добила кроз своје редовне активности. 

- Добили су податке и њихове бројеве телефона кроз активности - мјесечних карата, легализације, грађевинских дозвола, матурантских журки и тако даље. Дужан сам да обавијестим грађане да је то тешка злоупотреба података и да све оне који прозову, односно, ако их неко прозове, то пријаве полицији односно правној служби Градског одбора Бањалука - истакао је Ђајић.

Према његовим ријечима, овако понашање Драшка Станивуковића и његових блиских сарадника нити је изненађујуће нити први пут. 

- Не смијемо заборавити да су Драшко Станивуковић и екипа око њега узели картоне обољелих из ГУ и на прошлим изборима унијели у ГрО ПДП-а и прозивали да гласају за Драшка Станивуковића - додао је Ђајић.

Да ли су ове тешке оптужбе истините и о чему се, заправо ради, хтјели смо да питамо Драшка Станивуковића који данас за АТВ није имао времена. А нијеми су на наша питања остали и у Градској управи.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)