ATV

Nakon rebrendiranja

Mask organizuje veliku aukciju Tvitera

 • Izvor: Telegraf
 • 10.08.2023. 11:54

Multimilijarder Ilon Mask stavlja na aukciju Tviterov znak koji se donedavno nalazio na vrhu zgrade kompanije (plava ptica), kao i druge kompanijske artikle, i to samo nekoliko nedjelja nakon rebrendiranja.

Podsjećamo, nekadašnji Tviter je sada kompanija X.

Među 584 artikla u ponudi su stolovi za kafu, kavezi za ptice i slike ulje na platnu, poput one na kojoj su bivši američki predsjednik Barak Obama i njegova supruga Mišel.

Šire se crijevne zarazne bolesti nakon poplava u Sloveniji

Šire se crijevne zarazne bolesti nakon poplava u Sloveniji

I mnoge druge slike su, međutim, postale viralne, poput one na kojoj je voditeljka Elen Dedženeris sa filmskim zvijezdama - riječ je o poznatom selfiju sa dodjele Oskara, iz 2014. godine.

Za aukcijsku prodaju je navedeno i nekoliko desetina stolova i stolica, zatim di-džej kabina i pozamašan broj muzičkih instrumenata.

Kako BBC podsjeća, otkako je prošle godine kupio platformu društvenih medija, Mask je ukinuo hiljade radnih mjesta, u pokušaju da smanji troškove.

Gastarbajterska svadba u Beču: Mladu

Gastarbajterska svadba u Beču: Mladu "obukli" u evre

Inače, ova aukcija je nazvana "Twitter Rebranding: Online Auction Featuring Memorabilia, Art, Office Assets & More!".

Kako se dalje navodi, jedan od znakova Tvitera koji je u ponudi još uvijek stoji pričvršćen za sjedište kompanije u 10. ulici u San Francisku, tačnije čuvena plava ptica je i dalje montirana sa strane zgrade.

Minimalna ponuda za svaki lot je 25 dolara, prema informacijama aukcijske kuće "Heritage Global Partners", a licitiranje počinje 12. septembra i planirano je da se završi dva dana kasnije.

Građevinska dozvola razotkrila Stanivukovićeve laži: Grad Banjaluka nema nadležnost za izgradnju centralnog spomenika!

Građevinska dozvola razotkrila Stanivukovićeve laži: Grad Banjaluka nema nadležnost za izgradnju centralnog spomenika!


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.