ATV

Konkurenti

Meta napada X veb verzijom svoje Threads platforme

 • 21.08.2023. 23:00

Meta Platforms će pokrenuti veb verziju Threadsa, svog konkurenta X-u (nekadašnji Twitter) početkom ove nedjelje.

Glavni izvršni direktor Mete Mark Zuckerberg je početkom avgusta rekao da u kompaniji rade na dodavanju te funkcije, zajedno s boljim pretraživanjem (trenutno je moguće pretraživati ​​samo korisnička imena) i kako će nove funkcije biti spremne tokom 'sljedećih nekoliko nedjelja'.

Prvi čovjek Instagrama Adam Moseri je prošle nedjelje objavio na Threadsu da je Meta testirala "ranu verziju interno nedjelju ili dvije", ali da je "potrebno da se na njoj malo poradi" prije nego što postane široko dostupna.

Threads je pokrenut kao klon Twittera prije otprilike mjesec i po dana. Brzo je prešao granicu od 100 miliona korisnika (da bi podjednako brzo izgubio pola od tog broja) i popunio se slavnim osobama i brendovima.

Ali, nedostajalo mu je nekoliko ključnih funkcija koje je Meta polako dodavala.

Između ostalog, nedavno je tako dodat feed za praćenje, kao i mogućnost protvrđivanja linka s vašim korisničkim profilom na aplikaciji Mastodon, što ukazuje na mogućnost da Meta možda barem djelimično ozbiljno shvata integraciju s decentraliziranim protokolom društvene mreže Activity Pub, piše Verge.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 20:10 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.