Konkurenti

Meta napada X veb verzijom svoje Threads platforme

 • 21.08.2023. 23:00

Meta Platforms će pokrenuti veb verziju Threadsa, svog konkurenta X-u (nekadašnji Twitter) početkom ove nedjelje.

Glavni izvršni direktor Mete Mark Zuckerberg je početkom avgusta rekao da u kompaniji rade na dodavanju te funkcije, zajedno s boljim pretraživanjem (trenutno je moguće pretraživati ​​samo korisnička imena) i kako će nove funkcije biti spremne tokom 'sljedećih nekoliko nedjelja'.

Prvi čovjek Instagrama Adam Moseri je prošle nedjelje objavio na Threadsu da je Meta testirala "ranu verziju interno nedjelju ili dvije", ali da je "potrebno da se na njoj malo poradi" prije nego što postane široko dostupna.

Threads je pokrenut kao klon Twittera prije otprilike mjesec i po dana. Brzo je prešao granicu od 100 miliona korisnika (da bi podjednako brzo izgubio pola od tog broja) i popunio se slavnim osobama i brendovima.

Ali, nedostajalo mu je nekoliko ključnih funkcija koje je Meta polako dodavala.

Između ostalog, nedavno je tako dodat feed za praćenje, kao i mogućnost protvrđivanja linka s vašim korisničkim profilom na aplikaciji Mastodon, što ukazuje na mogućnost da Meta možda barem djelimično ozbiljno shvata integraciju s decentraliziranim protokolom društvene mreže Activity Pub, piše Verge.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 07:00 Емисија: АТВ јутро

  Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

 • 09:00 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

  ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Крваво цвијеће (Р)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.