Određeno mu zadržavanje

Uhapšen pomagač teroriste Fatona Hajrizija!

  • 21.07.2024. 08:18

Policija samoproglašenog Kosova uhapsila je osobu iz Srbice za koju se sumnja da je pomagala u bjekstvu iz zatvora albanskom teroristi Fatonu Hajriziju, koji je ubio policajca kod Loznice, prenose prištinski mediji na albanskom jeziku.

Iz policije samoproglašenog Kosova je saopštila da je obavljen razgovor sa osumnjičenim i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

"Uprava za istraživanje organizovanog kriminala i teških zločina izvršila je uviđaj u vezi sa bjekstvom koje se dogodilo prije nekoliko dana u Kazneno-popravnom centru u Smrekonici. Nakon sprovedenih istražnih radnji, na razgovor je pozvan muškarac koji se sumnjiči da je pomagao osumnjičenom nakon bjekstva", saopšteno je iz policije.

''Nešto je šuškalo u dvorištu, to je bio Faton Hajrizi, krao bicikl''

''Nešto je šuškalo u dvorištu, to je bio Faton Hajrizi, krao bicikl''

Faton Hajrizi je 6. jula pobjegao iz Kazneno-popravnog zavoda u Smrekonici i to je bilo njegovo deveto bjekstvo iz zatvora.

Pripadnici MUP Srbije likvidirali su Hajrizija u petak u blizini Loznice, nakon što je u srijedu veče ubio pripadnika granične policije Nikolu Krsmanovića, a ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića.

Еvo šta je sve uradio Faton Hajrizi u posljednje dvije decenije

Еvo šta je sve uradio Faton Hajrizi u posljednje dvije decenije

Hajziri je pucao na pripadnike policije, nakon čega je likvidiran.

Pratite nas i putem Vibera