Комшиница открива детаље из ноћи убиства

''Нешто је шушкало у дворишту, то је био Фатон Хајризи, крао бицикл''

  • 20.07.2024. 17:20

Старија госпођа која живи у Дринској улици у Лозници, код пруге, испричала је за Телеграф.рс како је протекла ноћ у којој је албански терориста, који је у сриједу убио младог полицајца Николу Крсмановића, покушао да побјегне преко Дрине у БиХ.

Он је упао у кућу њеног комшије на Шабачком путу.

Драгољуб срео Фатона: Иде човјек, капут преко руке носи

Драгољуб срео Фатона: Иде човјек, капут преко руке носи

"Комшија ми је рекао да је у току ноћи чуо буку, кроз прозор није видио ништа, али када је упалио камеру видио је да неко краде бицикл", објаснила је комшиница.

Кад је изашао из куће лопов је већ побјегао шинама ка фабрици вискозе.

Ево шта је све урадио Фатон Хајризи у посљедње двије деценије

Ево шта је све урадио Фатон Хајризи у посљедње двије деценије

"Ми иначе сједимо до касно испред куће, па ми је чудно да га нисмо видјели, али хвала богу на томе", испричала је комшиница, која је потом открила да је полиција била и у њеној улици.

"Свратили су у нашу улицу, али су се брзо окренули и отишли ка фабрици која се води на исту улицу, али је у Бањи Ковиљачи", додала је.

Подсјетимо, данас је сахрањен млади полицајац Никола Крсмановић (34) а погреб се одржао у Јаребицама. Полицајац је убијен на дужности када је током рутинске контроле у њега пуцао Фатон Хајризи у сриједу увече у Липничком Шору, а његовог колегу Вјекослава И. (50) ранио.

Сахрањен полицајац Никола Крсмановић

Сахрањен полицајац Никола Крсмановић

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

    Серија: Ко те шиша (12+)

  • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.