Ubica srpskog policajca

Šokantni snimci iz rodnog mjesta Fatona Hajrizija: Veličaju ga kao heroja dok čekaju tijelo

  • Izvor: Kurir
  • 27.07.2024. 14:56

Albanski državljanin Faton Hajrizi, pripadnik OVK-a koji je 18. jula ubio srpskog policajca Nikolu Krsmanovića (34) u Loznici, likvidiran je 36 sati nakon toga jer je opet zapucao na pripadnike MUP-a Srbije. Njegovi istomišljenici nakon zločina u Loznici sramno su veličali njegov čin, a je ubijen postao je "heroj".

Faton Hajrizi kao "heroj" opjevan je već u nekoliko pjesama, koje se čak sviraju i na svadbenim veseljima, istomišljenici ga tetoviraju. 

Da ne zaboravimo u tzv. državi Kosovo u pojedinim dijelovima mogu se vidjeti transparenti sa njegovim likom, na automobilima lijepe naljepnice sa njegovim imenom i fotografijom. A sada su Fatonovi istomišljenici otišli i korak dalje jer se spremaju za dolazak njegovog tijela u rodno mjesto, piše Kurir.

Oglasila se sestra ubijenog Nikole Krsmanovića

Oglasila se sestra ubijenog Nikole Krsmanovića

Na skandaloznim video-snimcima koji kruže društvenim mrežama može se vidjeti transparent s Fatonovim likom, a ispod njega su dva bijesna automobila bez registarskih oznaka koji spremaju doček pripadniku OVK-a koji je sa samo 15 godina počinio prvo ubistvo. Ispod ovih objava mogu su pročitati brojni sramni komentari koji veličaju lik i djelo Fatona Hajrizija koji je tog 18. jula prilikom redovne kontrole graničnog punkta u Lipničkom Šoru ubio srpskog policajca Nikolu Krsmanovića, dok je njegovog kolegu Vjekoslava I. (50) teško ranio.

Inače, advokat porodice Fatona Hajrizija trebalo bi da preuzme posmrtne ostatke albanskog teroriste u njihovo ime.

Faton Hajrizi, podsjetimo, 18. jula nakon zločina bježi pješke, a 36 sati kasnije opet je ispalio vratu na pripadnike MUP-a Srbije koji su ga likvidirali na 12 kilometara od Lipničkog Šora u Loznici. Kako se ranije pisalo, Hajrizi je bio u bjekstvu od 6. jula kada je pobjegao po deveti put iz zatvora. Navodno, prema priči njegovog brata Artana Hajrizija on mu je prethodno ukrao pasoš i zato su isprva svi mislili da je policajca ubio Artan jer su njegova dokumenta nađena na licu mjesta.

Sveštenik komentarisao otvaranje OI u Parizu i parodiju ''Tajne večere''

Sveštenik komentarisao otvaranje OI u Parizu i parodiju ''Tajne večere''

Dosadašnjom istragom utvrđeno je da je državljanin Slovenije organizovao bračni par - narko dilera Zorana Radovanovića i njegovu suprugu, blogerku Ivanu iz Mladenovca, da organizuju transport Fatona Hajrizija iz Preševa do Loznice, a oni su potom angažovali taksistu Mithata Hadžića iz Tutina koji je svojim "mercedesom" prevozio Hajrizija. Bračnom paru i taksisti određeno je zadržavanje do 30 dana, a uhapšena su i dva mladića na tzv. državi Kosovo koji se sumnjiče da su pomogli Fatonu Hajriziju da pobjegne iz zatvora Smrekovnica 6. jula.

Pratite nas i putem Vibera

  • 17:50 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

  • 18:20 Čarolija Republike Srpske

    ''Čarolija Republike Srpske

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.