Najpoznatiji viski

Masterclass u Banjaluci: Sve što niste znali o čuvenom brendu „Jack Daniel's“

  • Izvor: PR
  • 22.03.2022. 18:16

Banjalučki MacTire pab okupio je danas ugostitelje, barmene, vlasnika lokale i novinare povodom jedinstvene Masterclass radionice o čuvenom viskiju „Jack Daniel's“.

Namjera nam je edukacija prisutnih i približavanje brenda publici u Banjaluci, prije svega kroz priče iz istorije, rekao je Oliver Krešić, brend menadžer “Jack Daniel's” za Bosnu i Hercegovinu iz kompanije G3 Studio koja je zadužena za njegovu distribuciju u BiH.

„Edukujemo i tako publici predstavljamo brend. Šta je to, kako je nastao? Hoćemo da se ispriča priča kako je “Jack Daniel's” postao najprodavaniji viski na svijetu“, objasnio je Krešić.

Sam brend posebno je danas popularan u Banjaluci i uopšte Bosni i Hercegovini. Organizatori ponosno ističu činjenicu da je svaki drugi popijeni viski u hotelima, restoranima i kafićima upravo „Jack Daniel's“.

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

„To govori kolika je snaga brenda i koliko ga potrošači cijene u BiH“, ističe Krešić.

Popularnost brenda „Jack Daniel's“ posebno je naglasio gost iz Rijeke i današnji predavač na radionici Filip Pleteš, koji je rekao da je ovaj brend već četvrtu godinu za redom najprodavaniji viski u BiH, kao i da interes za njim raste iz godine u godinu.

Pleteš je objasnio da je cilj njegovog predavanja približavanje brenda publici, uz priču o istorijskom razvoju kompanije na putu do najpopularnijeg viskija na svijetu.

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Uz zanimljive priče iz istorije brenda prisutni su imali priliku da se upoznaju sa četiri različita proizvoda, Number 7 klasični Jack Daniel's, Gentleman Jack, Single Barrel i Jack Daniel's Tennessee honey, viski sa medom, koji su prisutni na tržištu Bosne i Hercegovine.

Da ljubitelji dobre kapljice u Banjaluci posebno cijene ovaj viski istakli su i u MacTire pabu, domaćinu današnje radionice. Dejan Kalinić, bar menadžer navodi da su sada i na edukativnom planu uspostavili saradnju sa predstavnicima poznatog brenda, a da je ove godine planiran još jedan Masterclass u ljetnom periodu, kao i druge radionice.