Необична подстанарка

Живјела иза знака на крову супермаркета: Гајила чак и цвијеће

  • Извор: Телеграф
  • 10.05.2024. 13:12

Једна тридесетчетворогодишња жена живјела је непуних годину дана иза знака на крову једног супермаркета у Мичигену.

Како је пренио "USAtoday", у "њеном стану" су пронађени чак и мини сто, одјећа, велика количина хране, штампач, а чак је и гајила цвијеће.

Ради се о супермаркету "Family Fare“, а необична подстанарка у поткровљу иза знака радње, откривена је сасвим случајно 23. априла, потврдио је Бренон Ворен, портпарол полиције.

"Извођачи грађевинских радова су видјели продужни кабл који води од једне кровне јединице ка знаку на крову радње. На том дијелу крова гдје се налази знак је поткровље, које има сопствена улазна врата. То је дефинитивно довољно велики простор да се неко смести у њему", рекао је Ворен

Када су грађевинци открили подстанарку они су упозорили менаџмент продавнице који је позвао полицију.

"Полиција је дошла до врата, а она им је рекла 'Не брините, одлазим'", додао је Ворен.

Против неименоване подстанарке неће бити подигнута оптужница, а она је обећала да се више неће враћати. Полиција је покушала да је обавијести о доступним некретнинама у области али она није била заинтересована и једноставно је отишла.


"Нешто касније истог дана она се вратила, јер није могла да одједном понесе све своје ствари па су јој запослени у супермаркету помогли да их изнесе", открио је још портпарол полиције.

Локални житељи су подстанарку прозвали "нинџа из поткровља". Њу су многи виђали у близини али нико није могао да претпостави да живи у поткровљу иза знака. Полиција још није утврдила како је се она тако често и непримјећено пењала на кров:

"У својој десетогодишњој каријери још нисам наишао на овакав случај. Помислите да је нешто слично немогуће, желим јој све најбоље", закључио је Ворен.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм